Ngahijikeun: Platform Operasi Sosial

wawasan ngahijikeun

hasil ngahijikeun Tatar nyayogikeun téknologi pamasaran awan sareng aplikasi anu ngamungkinkeun organisasi anjeun ngatur sadaya siklus pamasaran sosial, nganteurkeun ROI anu jelas sareng terukur. Platform Unified nyayogikeun sistem rékaman hasil ngahijikeun Tatar pikeun merek, agénsi sareng vendor.

mangpaat Platform Operasi Sosial Unified

  • Milik sareng ngendalikeun data pamasaran anjeun - Platform Operasi Sosial nyambungkeun sadaya instansi, vendor sareng mérek anu anjeun damel dina sistem cloud marketing tunggal, masihan anjeun pandangan lengkep pikeun sadaya organisasi pamasaran anjeun. Kuatkeun perusahaan anjeun pikeun bergerak gancang sareng ngarobih - anjeun tiasa ngarobih agénsi, vendor atanapi tim internal tanpa kaleungitan data sajarah.
  • Ngajalankeun kampanye sosial kompléks - Ngahontal konsumén dina waktos anu pas, kalayan pesen anu leres, ngalangkungan sababaraha jaringan sosial tina hiji platform. Platform Operasi Sosial ngamungkinkeun manajer komunitas, perencana média sareng agénsi kréatip pikeun dianggo tujuan anu sami - ngaktipkeun pemirsa anjeun.
  • Optimalkeun média anu mayar, dipimilik sareng anu diala - Jantenkeun unggal dolar anu anjeun méakkeun pikeun média langkung jauh - tingali saluareun klik sareng tayangan sareng mimitian ngaoptimalkeun pangaruh maksimal ku ngartos kumaha média mayar anjeun nyiptakeun nilai média tambahan anu ditampi nalika jalma-jalma kalibet kana kontén anjeun. Platform Operasi Sosial mangrupikeun hiji-hijina solusi anu ngahimpun média anu mayar, dipimilik sareng anu diraih.
  • Tarjamahkeun data ageung kana ROI - Sederhanakeun ngalaporkeun anjeun ku napelkeun tindakan sosial (suka, koméntar, saham, tweet, sareng sajabana) nilai dolar sorangan, ngamungkinkeun anjeun ngabandingkeun sareng ngaoptimalkeun pangasilan maksimum pikeun investasi. Aktipkeun sadayana jalma dina tim anjeun pikeun ngukur kinerja dumasar kana ROI, tinimbang fokus kana métrik lemes atanapi samar sapertos papacangan atanapi jangkauan.
  • Ngadamel kaputusan anu didorong data - Platform Operasi Sosial ngormalisasi sareng ngitung data pamasaran anjeun pikeun nganteurkeun waleran kana patarosan sapertos platform mana anu ngahasilkeun ROI pangageungna pikeun kampanye ieu? Anu ngajual atanapi PMD mana anu paling saé salami waktos-waktos anu ditangtoskeun? Kumaha urang nyéépkeun artos dina iklan sosial kalayan langkung épéktip?

Siklus Sosial Anu Dihijikeun

ngahijikeun-siklus hirup

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.