Ngagunakeun Kakuatan Média Sosial - 16 Maret, Tampa

Kaluar tina perjalanan anu suksés di New Orleans kanggo nyarios Konperénsi Webtrend's Engage 2010, Abdi parantos diulem ku Jeremy Fairley pikeun linggih dina panel di Pusat Pamimpin Universitas Tampa.

Kuring kedah nyéépkeun sakedik waktos sareng Jeremy nalika anjeunna ngaluncurkeun inisiatif blogging na di Tampa sareng program na parantos dikenal sacara nasional. Anjeunna ngartos kumaha memotivasi timnya, ngukur hasilna, sareng teraskeun nyaring stratégi na. Abdi ngarep pisan néwak!

Panel sarapan bakal dibahas Ngagunakeun Kakuatan Média Sosial pikeun Usaha. Ieu inpormasi tina situs resmi:
cfl.jpg

Topik Média Sosial narik perhatian dunya bisnis di 2009. Seueur seminar sareng diskusi online ngajawab patarosan: "Naon Média Sosial?"

Diskusi panel ieu ningkatkeun diskusi kana tingkat anu langkung luhur ku ngahijikeun ahli Media Sosial anu bakal ngungkulan léngkah-léngkah salajengna pikeun ngajawab patarosan kritis: "Kumaha kuring ngamangpaatkeun kakuatan Média Sosial pikeun bisnis kuring suksés?" Diskusi bakal dibuka ku a Carita kasuksésan Média Sosial organisasi Tampa Bay, sareng dituturkeun ku sawala anu dipimpin ku moderator sareng para ahli anu bakal fokus kana faktor kasuksesan kritis dina panggunaan Média Sosial. Salajengna, lantai bakal kabuka pikeun patarosan ti pamilon seminar.

Hadiran sawala panel ieu bakal nguatkeun pamimpin bisnis pikeun néwak manpaat unik tina Média Sosial pikeun ngungkit ayana perusahaan di pasar. Diantara jejer anu sanés, panel bakal nyarios: kumaha sareng iraha ngagunakeun média sosial sacara épéktip; kumaha ngahijikeun panggunaan sababaraha platform média sosial; naon média sosial TEU tiasa bérés; sabaraha biaya Média Sosial; kumaha ngukur kasuksesan; kumaha ngagunakeun Média Sosial dina lingkungan B2B sareng naon anu bakal dijantenkeun pikeun pamasaran Média Sosial.

Upami anjeun maca ti daérah Tampa Bay atanapi Bradenton, kuring bakal ngalayang ka sababaraha dinten dini pikeun nyéépkeun waktos sareng sepuh kuring (di Bradenton). Punten wartosan kuring langsung upami anjeun hoyong pendak - kuring kedah mesen karcisna pas!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.