Drones Pamasaran Tanpa Jurus

Kaméra Drone Phantom

Jumaah kamari, kuring ngagaduhan debat anu hébat sareng sobat kuring, Bill Hammer. Posisi na nyaéta gaduh anggaran militér anu ageung henteu nanaon tapi ngubur ékonomi. Kuring negeskeun yén militér, ku sababaraha cara, sami sareng pamaréntah nanem modal dana pikeun pamekaran téknologi énggal sareng produksi massal. Kuring bakal nambihan yén, dina bisnis 'bunuh atanapi tiwas', patokanana henteu langkung luhur nalika aya kabutuhan kualitas sareng produktivitas.

(Punten tong nyerat kuring ancaman perang 'perang mongerer' ku tulisan ieu. Kuring leres-leres teu nyarios yén harga téknologi sareng produksi massal pantes nyéépkeun getih.)

Kalayan sadayana nyarios, parios tulisan Gizmodo ngeunaan drone pamasaran henteu dijalankeun. Pangaruh sareng otomatis! Tangtosna, kuring henteu yakin yén ieu mangrupikeun kameunangan pikeun konsumén. Hal terakhir anu kuring hoyongkeun nyaéta laleur ku ngahiung PDA bluetooth kuring ngawartosan yén deodorant dijual di blok salajengna.

Sugan Bill ngagaduhan titik ...

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.