Naha Halaman Unsubscribe Anjeun Katingali Ieu?

unsubscribe

Kuring ngalanggan kampanye léngkah anu cukup rumit tina perusahaan kalayan tawaran anu narik ati. Surélékna téks biasa tapi ngagaduhan salinan anu saé. Unggal-unggal kuring nyandak tindakan dina situs aranjeunna, kuring ngagaduhan kontén anu béda dumasar kana kagiatan kuring (atanapi henteu aktip). Dinten ayeuna kuring nampi email anu ditulis leres tapi kuring mutuskeun pikeun nyingkahan panawaran sareng berhenti berlangganan email.

Kieu kumaha aranjeunna pamitan:

Batalkeun Landing Page

Aduh! Ieu pesen anu nyababkeun ieu, "Anjeun lirén maén sahingga urang nuju kana mamat anu salajengna ... tingali ya!"

Ngan tanpa "tingali ya!".

Tilu Komponén Kanggo Halaman Landing Unsubscribe Anjeun:

  • Langganan Berbasis Peran - Nawiskeun dumasar kana topik langganan sanés master langganan. Éta tiasa saderhana, "Anjeun parantos teu langganan tina kampanye email ieu, ieu aya sababaraha topik anu anjeun pikaresepeun:" kalayan tawaran milih-milih batur. Anjeun bahkan mungkin nyobian dasi insentif pikeun éta.
  • Alesan pikeun Ngalanggan langganan - Naroskeun Naha! Naha aranjeunna henteu langganan? Éta seueur teuing email? Henteu cekap? Henteu resep? Henteu aya kampanye email anu sampurna, naha anjeun henteu naroskeun kumaha anjeun tiasa langkung saé? Hatur nuhun aranjeunna pikeun ngiringan sareng nyungkeun hapunten upami aranjeunna milih alesan anu nyatakeun, "anjeun ngabandungan!".
  • Nawaran Tambahan - Anggo sadayana halaman perumahan éta pikeun tawaran sanés! Entong maledog halaman kosong bodas ageung ka jalma ieu! Aranjeunna aya sareng minat sareng maksud dina hiji waktos atanapi anu sanés (nalika aranjeunna langganan). Naha henteu pamérkeun produk, jasa, whitepaper, sareng sajabana? Kumaha upami propil sosial pikeun dituturkeun?

Nalika kuring damel pikeun ExactTarget, kuring nerapkeun conto umum ieu sistem-lega (sareng pamasaran damel salinan sareng desain). Halaman na hatur nuhun, blurb ngeunaan ExactTarget, tautan Demo Pribadi, ogé tautan kana sesa situs na!

ExactTarget Halaman Unsubscribe

Kadang-kadang jual dimimitian nalika palanggan atanapi prospek leumpang kaluar panto. Anjeun gaduh kasempetan pikeun masihan kesan anu awét, tong sono ku halaman kosong!

5 Komentar

  1. 1

    I wonder how my aging (but web-capable) grandparents might interpret “removed” (assuming they could figure out how to unsubscribe from naon bae. Removed from the Internet? Removed from their high speed connection? Removed from their home? I can just picture their desperate pleas for help….

  2. 3

    Douglas, this is a good tip. My unsubscribe isn’t that bad by all means, but it’s not dazzling either. I ask why they unsubscribed and thank them for reading.

    But I think it’s a good idea to revisit the page to see what they see and make sure it’s the message you want to leave them with.

  3. 4

    I guess a “prettier goodbye page” is OK. But I have a hunch it’s pointless unless you are reminding the user about the information they are unsubscribing from.

    Usually, if someone bothers to hit the unsubscribe link, it’s a done deal.

    As far as a dialog that asks why the user is unsubscribing, I’d like to see some concrete stats about whether the user fills out the form and what they say.

    Personally, when a “Why are you leaving” box or page loads after I’ve confirmed my wishes … I don’t even wait for the page to load before I hit the browser’s close button.

    • 5

      Hai Chris,

      I agree that the unsubscribe is probably a done deal – my point is that you can continue to try and build a relationship with the person as well as provide them with alternative products or services.

      In fact, I think a great way to handle a page like this is to monitor your analytics package and see how many folks are interacting AFTER the unsubscribe!

      Thanks!
      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.