6 Prakték Pangalusna Anu Kedah Anjeun Nuturkeun Nalika Ngawangun Halaman Unsubscribe

Ngalangganan Laksanakeun Pangsaéna

Kami ngabagi sababaraha statistik dina alesan naha jalma langganan tina email pamasaran atanapi buletin anjeun. Sababaraha éta bahkan sanés janten lepat anjeun, sabab palanggan kabanjiran ku seueur email anu ngan ukur peryogi lega. Nalika palanggan mendakan sareng pencét kana tautan langganan dina email anjeun, naon anu anjeun lakukeun pikeun nyalametkeunana?

Kuring nembé ngalakukeun éta ngan Manis, situs alat audio anu saé pisan dianggo. Kuring ampir ngaraos macet ngaklik tautan unsubscribe, tapi ngan ukur henteu mésér cekap cekap kalayan tawaran email sumping unggal sababaraha dinten. Nalika kuring ngaklik tautan langganan, ieu anu kuring dibawa ka:

Halaman Unsubscribe Cai ManisanKumaha tiis na? Daripada langganan tina sagalana, kuring ngan ukur ngirangan frékuénsi pikeun sabulan sakali.

Upami kuring nyetak halaman ieu, kuring kedah masihan A +! Henteu ngan ukur aranjeunna nawiskeun pilihan pikeun frekuensi, aranjeunna tetep ngalakukeun padamelan anu hadé pikeun ngantepkeun kuring terang naon anu kuring tiasa leungit ogé netepkeun ekspektasi pikeun masing-masing. Ieu sasarengan sareng infographic Epsilon anu dileupaskeun, Napigasi Koropak Unsubscribe, ngaidentipikasi 6 prakték pangsaéna anu unggal anu ngirim email kedah di handap nalika kaayaan langganan:

  1. Pilihan Komunikasi - lirén nganggo halaman "sadayana atanapi henteu" ngalangganan sareng nyayogikeun pendekatan berjenjang anu nawiskeun tingkat katerlibatan anu béda.
  2. Hiji-Pencét Ngalangganan - entong sesah ngalanggan. Kesan terakhir anu anjeun damel ka batur anu nyayogikeun anjeun kasempetan pikeun nyarios sareng aranjeunna sanés pikeun ngairitasi aranjeunna ku henteu ngantep aranjeunna angkat.
  3. Hapus Batalkeun - ukuran font leutik, nyumput di tukangeun log in, verifikasi alamat email ... lirén sahingga sesah milari sareng nyerat. Upami jalma hoyong angkat, antepkeun.
  4. Purge Palanggan - upami anjeun hoyong ngajaga panempatan koropak anu saé sareng métrik Dursasana padet, bersihkeun daptar palanggan anjeun anu henteu acan damel langkung ti sataun (atanapi langkung upami anjeun musiman).
  5. Kasempetan Terakhir - sateuacan anjeun mersihan palanggan anu teu dianggurkeun, jantenkeun aranjeunna kasempetan kasempetan terakhir pikeun ningali naha aranjeunna hoyong cicing.
  6. Kéngingkeun Eupan Balik - sapertos conto di luhur, kuring henteu ninggali Sweetwater ... Kuring ngan ukur henteu hoyong emailna sakumaha sering. Entong candak pribadi nalika palanggan angkat. Koropak dinten ieu pabalatak sareng sesah dikokolakeun, konsumén anjeun ngan ukur hoyong ngajaga kaayaan rada rapih. Upami anjeun panasaran naha kénca, taroskeun ka aranjeunna dina halaman langganan anjeun.

Napigasi Koropak: Batal langganan

unsubscribe

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.