Naha Jalma Henteu Nuturkeun Merk Anjeun?

unfollow ngabatalkeun algoritma

Salah sahiji infografis karesep urang anu kami rarancang sareng diterbitkeun nyaéta Naha Jalma Ngabobol Anjeun dina Twitter. Jalma-jalma ngagaduhan cekikikan ti dinya sareng mudah-mudahan éta ngajantenkeun aranjeunna ngémutan deui strategi medarkeun média sosialna dina waktos éta.

Kuring badé nyatakeun hal di dieu anu tiasa kaget sababaraha jalma:

Kuring henteu paduli upami jalma-jalma ngiringan nuturkeun kuring atanapi ngadaptar langganan tina email kuring.

Abdi tiasa nguping lolong amarah sareng kaget ayeuna ... sareng kuring henteu paduli kana éta hal, ogé. Abdi gering sareng bosen para pemasar ngudag bola panon tibatan hasil. Kaseueuran peminat, pengikut sareng palanggan henteu kapake pikeun bisnis anjeun. Éta henteu hartosna anjeun henteu kedah merhatoskeun pamirsa éta, kuring ngan saukur jujur. Angka éta ngan saukur metode validasi pikeun konsumén sareng bisnis pikeun nangtoskeun anjeun… henteu sanés.

Sareng ngan saukur kusabab saha waé anu henteu langganan sanés hartosna yén mérek anjeun ngalakukeun hiji hal salah. Aya rébuan alesan kunaon aya anu bakal unfollow atanapi langganan tina saluran sosial anjeun atanapi buletin anjeun. Sugan aranjeunna tinggaleun perusahaan, panginten aranjeunna diwanohkeun, panginten tanggung jawab padamelan na bergeser, panginten aranjeunna panginten mérek anjeun aya anu bénten pisan.

Ngasuh sanes kalakuan ngarepkeun unggal pengikut atanapi palanggan kanggo ngagaleuh. Ngasuh ogé waktos dimana prospek tiasa kéngingkeun wawasan merek anjeun sareng mutuskeun naha anjeun pas. Janten… sababaraha angkat.

Naha éta hartosna teu aya hal anu anjeun lakukeun pikeun ngusir aranjeunna? Nya kantenan henteu. Kuring kakarék ngajawab ka batur sapagawean minggu ieu sareng ngawartoskeun anjeunna yén anjeunna ngepak enteng kana nada sareng spamminess tina email na ka kuring. Abdi hoyong anjeunna terang yén anjeunna ngadorong teuing sareng mundur, upami henteu anjeunna tiasa kaleungitan kuring. Kitu deui, kuring sanés klien idéal na janten panginten anjeunna henteu kedah ngupingkeun kuring!

Survei mendakan yén 21% henteu diiringan salaku hasil tina eusi anu pikaboseneun, kusabab seueur teuing tulisan dina Facebook atanapi eupan anu pabalatak. Kirang tiasa langkung seueur ... Janten pertimbangkeun frékuénsi maksimum anjeun ku ngabandingkeun éta ka batur di séktor anjeun atanapi ngajalankeun tés dimana anjeun ngirangan frékuénsi.

Kuring parantos nyarios rébuan kali, alesan naha jalma ngadangukeun anjeun sabab anjeun masihan aranjeunna nilai. Teruskeun nyayogikeun nilai sareng anjeun bakal nahan pengikut sareng palanggan anu relevan. Kana waktosna, anjeun bakal ngawangun kapercayaan sareng papacangan moal lami deui. Tapi lirén nyentak nyalira nalika sababaraha urang angkat… éta henteu kunanaon. Balik milarian anu langkung saé!

Fractl jeung Buzzstream survey ka 900 pangguna média sosial pikeun milari jawaban ieu sareng alesan pikeun kaleungitan pengikut.

Naha jalma langganan sareng unfollow merek?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.