Kumaha Milarian Gaya CSS Teu Dianggo dina Stylesheet anjeun

css

Sanaos gaya halaman anjeun di-cache, pertama kalina aya anu nganjang kana situs anjeun file CSS kembung leres-leres tiasa ngalambatkeun situs anjeun. Ieu henteu saé pisan pikeun kesan anu munggaran. Nalika situs naék, aranjeunna condong ngalegaan ku widget sareng objék énggal anu désainer teras-terasan disaluyukeun sareng seueur pilihan styleheet. Kana waktosna, lembar gaya anjeun tiasa rada kembung sareng janten bagian konci naha situs anjeun unduhan langkung laun tibatan batur.

Kuring parantos ningali alat verifikasi CSS anu sanés dina wéb. Kami parantos nganggona CSS beresih pikeun ngirangan ukuran file ku pangatur anu langkung saé sareng ngirangan data di dinya. Nalika anjeun ngagunakeun pihak katilu pikeun nganalisis situs anjeun, anjeun kedah ati-ati. Upami aranjeunna kerok hiji halaman sareng analisa CSS anjeun, alatna tiasa waé anjeun ngaleungitkeun ngirangan ton gaya anu dimangpaatkeun dina halaman sanés.

Teu masalahna sareng CSS henteu kapake - alat anu Andrew Baldock ti Mindjet, a pemetaan pikiran aplikasi, nunjukkeun ka kuring kamari. Alatna ngorondang situs anjeun sareng ngaidentipikasi CSS anu henteu dianggo. Anjeun bahkan tiasa mariksa gaya anu anjeun hoyong jaga henteu paduli analisa na. Ka luhur, anjeun tiasa ngaunduh lembar gaya saatos ngalaksanakeun rutin anu minify.

henteu kapake css

Luhur nyaéta dasbor dimana CSS henteu kapake mendakan yén éta tiasa ngirangan lembar gaya kuring ku 56%. Urang bakal neraskeun nyobian alatna - kuring masih paduli kana objék anu urang tarik ngalangkungan Javascript sareng Ajax. Nanging, éta katingalina sapertos sumber anu saé pikeun urang.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.