Inbound Marketing pikeun Usaha Leutik

luhurna

Téknologi terus nawiskeun kasempetan anu luar biasa pikeun bisnis leutik. Nalika kakuatan komputasi sareng platform teras-terasan kamajuan, biayana teras teras lungsur-langsar. Sababaraha taun ka pengker, milarian sareng alat platform sosial rébuan dolar per bulan sareng ngan ukur aya pikeun perusahaan anu sanggup nanggung investasi éta. Isukan kuring bakal nyarios ka sakolompok ahli bisnis leutik ngeunaan alat pikeun ngabantosan aranjeunna sareng UpCity mangrupikeun salah sahiji alat anu aya di luhur daptar kuring.

UpCity didukung ku platform Pathway ™ na. Pathway ™ nganilai pisibilitas online bisnis anjeun, sareng nyayogikeun prosés anu léngkah-léngkah pikeun naékkeun pisibilitas online anjeun ngalangkungan optimasi mesin pencari, manajemén reputasi, blogging, sareng optimasi daptar lokal.

UpCity mangrupikeun Perangkat Lunak SEO sareng platform pendidikan anu mantep anu masihan anjeun ngalaporkeun sareng ngémutan sareng rencana langkah-demi-langkah pikeun nungtun anjeun kana kasuksésan pamasaran internét.

  • Optimasi Wéb - Optimalkeun halaman wéb anjeun pikeun palanggan heula sareng mesin pencari anu kadua.
  • Optimasi Lokal - Pastikeun anjeun gaduh daptar anu bersih sareng akurat dina situs lokal sapertos Google+ Lokal, Yelp sareng seueur deui anu sanés.
  • Optimasi Media Sosial - Nyiptakeun ayana dina situs média sosial sapertos Twitter sareng LinkedIn sareng diajar kumaha ngagunakeunana pikeun ngahasilkeun lead.
  • Manajemén reputasi - Ngartos naon anu diucapkeun jalma ngeunaan bisnis anjeun sareng persaingan anjeun dina situs paninjauan sareng dina média sosial sareng ngaréspon saluyu.
  • blogging - Diajar kumaha blogging tiasa gaduh pangaruh dramatis dina pisibilitas online anjeun sareng sababaraha dasar blogging saderhana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.