Diupdate: Perbarui CMS, Platform Ecommerce atanapi Website Statis

Diupdate

Brosur responsif sareng situs ecommerce kalayan eusi mutahir langkung penting tibatan kantos. Kamampuh pikeun ngapdet situs anjeun henteu diwatesan ku parobihan eusi, éta ogé pikeun nuluykeun ngaoptimalkeun halaman pikeun milarian, mobile, sareng konvérsi. Dina jaman ayeuna, rada ngareuwaskeun yén ampir satengahna pemasar kedah ngahubungi departemen IT-na pikeun ngarobih dasar halaman wéb na dina mingguan - tapi éta leres.

Ayima ngumumkeun sékrési Diupdate, produk SaaS énggal dumasar kana téknologi proxy sabalikna anu nyandak pangguna pikeun ngarobih halaman wébna sacara instan, tanpa kedah aksés deui atanapi aksés manajemén eusi.

Naha halaman wéb didasarkeun kana sistem manajemen konten tingkat perusahaan, platform e-commerce atanapi sistem blogging, Updatable nawiskeun solusi dumasar-browser anu nyederhanakeun prosés rumit, ngamungkinkeun pamilik halaman wéb sareng pemasar ngajantenkeun parobihan langsung, sareng pamustunganana ngahémat waktos sareng biaya pamundut pamekaran.

Tinjauan Pidéo anu tiasa diénggalan

Ngaliwatan édisi WYSIWYG (Naon Anu Anjeun Tingali Anu Anjeun Kéngingkeun) editor, Updatable tiasa dianggo pikeun tugas-tugas ieu sareng seueur deui:

  • Tweaking aya eusi dina halaman wéb
  • Nyusun ulang URL / Ngaganti ngaran Kaca
  • Ngalaksanakeun dina kaca SEO saran
  • Ngarobih alihan
  • Ngalaksanakeun HTML parobahan kode
  • Nyiptakeun mérek anyar halaman nganggo témplat halaman wéb anu aya

Diupdate ngamungkinkeun perusahaan pikeun ngundang saloba pangguna saperluna kalayan ijin komprehensif.

Di Ayima, kami parantos sering nyayogikeun solusi pamasaran digital ka konsumén kami, tapi kami ogé kantos mendakan masalah anu sami teras-terasan; tim kontén anu teu tiasa ngalereskeun typo tanpa kéngingkeun bantosan pamekar wéb, tim Média Paid anu teu tiasa kéngingkeun halaman badaratna diterbitkeun cekap gancang, sareng tangtosna, pamekar wéb anu macét ngadamel pembaruan alit dina halaman wéb, ngablokir antrian damel nalika aranjeunna tiasa ngagarap inovasi salajengna pikeun situs éta. Kami hoyong ngalereskeun ieu, sareng ku Updatable, pamekar tiasa uih deui naon anu aranjeunna resep, sedengkeun anu tanpa pangalaman pangembangan wéb tiasa ngadamel parobihan anu dikawasa sareng paningkatan SEO langsung. Rob Kerry, Kapala Strategi Officer di Updatable.

Rencana harga pikeun Diupdate mimitian $ 99 sabulan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.