Pembaruan ngeunaan Cisco I-Prize Final

cisco

Pikeun anjeun anu nyungkeun kami dina Kontes I-Prize Cisco:

Finalis I-Hadiah Cisco, Kami ngahargaan kasabaran anjeun sareng ngartos yén anjeun hariwang ngantosan hasilna. Urang kedah naroskeun ka anjeun sareng kami ngantosan a sababaraha minggu deui.

Cisco parantos saé pikeun digarap ngalangkungan ieu prosés. Éta parantos a pangalaman hébat pikeun urang sareng urang ngarepkeun hasilna!

Urang bakal ka dieu, Cisco!

4 Komentar

  1. 1

    Wah, kumaha béntangna sono kana tulisan ieu? Naon bulu ageung dina topi Indianapolis ngagaduhan finalis dina kontes ieu. Kuring reuwas yén aranjeunna henteu nampilkeun anjeun sareng tim anjeun, sabab usaha anjeun bakal ningkatkeun bisnis ayeuna atanapi nyayogikeun bibit pikeun ngamimitian anu cerah di masa depan Indiana tengah. Tardy salamet!

    • 2

      Nuhun Madcap! Abdi gaduh sababaraha rerencangan di nu Star sareng kuring terang aranjeunna terang ... tapi tiasa janten sesah pikeun ngadamel tulisan ngeunaan padamel anu anjeun ngiringan kaluar panto dugi ka pertandingan final Internasional. 😉

  2. 3
  3. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.