Halaman Maca Terakhir

Kuring dimuat dina Amazon WordPress Plugin dinten ieu - éta ngalakukeun padamelan! Abdi redid my bacaan halaman, tapi panginten anjeun hoyong ningali naon anu kuring lakukeun dina sadaya waktos luang :).

Ayeuna Maca
Dina Darah TiisOray dina jas: Nalika Psychopaths GagahUpami Harry Potter Ran Umum Electric: Hikmah Kapamingpinan ti Dunya Tukang sihirLeutik Dupi Anyar Anyar: sareng 193 Riff, Rants, sareng Gagasan Usaha Anu Luar Biasa Lainnya

Majalah karesep kuring
Desain Wéb PraktisBisnis 2.0 (Langganan 6 Bulan) sareng $ 5 Bonus

Buku Blogging Paporit Kuring
Paguneman Buligir: Kumaha Blog Ngarobih Cara Usaha Ngobrol sareng Palanggan

Buku LAMPU Paporit Kuring
PHP sareng Kamekaran Wéb MySQL (Edisi ka-3) (Perpustakaan Pangembang)

Lembar Gaya Cascading Paporit Kuring (CSS) Buku
The Zen of CSS Design: Visual Enlightenment for the Web (Sora Éta Perkara)

Buku Ajax Paporit Kuring
Ajax Profesional (Programmer ka Programmer)Ajax Hacks (Hacks)JavaScript sareng Ajax pikeun Wéb, Édisi Kagenep (Visual QuickStart Guide)

Buku Illustrator Favorit & Photoshop abdi
Illustrator CS2 pikeun Windows & Macintosh (Visual QuickStart Guide)Photoshop CS2 pikeun Windows & Macintosh (Visual QuickStart Guide)

Buku Kepemimpinan Paporit Kuring
Mimiti, Ngalanggar Sadaya Aturan: Naon Anu Diurus Anu Hadé Dunya Anu Béda

Buku Bisnis sareng Pemasaran Anu Pikaresep Kuring
Blink: Kakuatan Mikir Tanpa MikirTipping Titik: Kumaha Perkara Anu Saatos Nyababkeun BédaPamasaran Idin: Ngarobih jalma asing Kana Babaturan Sareng Babaturan Kana PalangganSapi Ungu: Transformasi Usaha anjeun ku Luar BiasaSadaya Pemasar Anu Bohong: Kakuatan Nétélakeun Carita Otentik dina Dunya Anu RendahFreakonomics: Ahli ékonom Rogue Ngalanglang Sisi Disumputkeun SadayanaMarketing Database Strategis

Buku Paporit Kuring ngeunaan Téknologi, Pangembangan sareng Manajemén Produk
Programmer Pragmatik: Ti Journeyman dugi ka MasterCrypto: Kumaha Pemberontak Code Ngéléhkeun Privasi Ngahémat Pamaréntah dina Jaman Digital

2 Komentar

  1. 1

    Éta seueur buku! Kuring kedah ngaku, telat-telat Kuring nembé lirén maca sadayana. Kuring seuseueurna maos buku kawijakan Anti Pencucian Uang, magang kauangan, sareng anu sapertos 😛

  2. 2

    Hatur nuhun pikeun daptar éta, aya sababaraha anu kuring pasti bakal ningali.
    (Salaku sidenote, kuring kedah seuri nalika amazon nyarankeun yén anu resep kana buku pamasaran "sapi ungu", panginten ogé resep kana "Peternakan Susu sareng Perawatan Sapi Dinten Ayeuna ?? Diajar kumaha patani susu modern miara sapi sareng lingkungan. ”
    Kuring ragu yén…

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.