UpLead: Ngawangun Daptar Prospék B2B anu Tepat Pikeun Ngadukung Kampanye sareng Tutup Penjualan

Daptar Prospék UpLead B2B

Aya seueur ahli pamasaran di luar sana anu kuat ngalawan meuli daptar pikeun prospecting. Sareng aya, tangtosna, alesan anu saé pisan naha:

  • idin - prospek ieu henteu milih kana solicitations ti anjeun jadi anjeun risiko reputasi anjeun ku spamming aranjeunna. Ngirim email anu teu dipénta henteu ngalanggar peraturan CAN-SPAM di Amérika Serikat salami anjeun ngagaduhan mékanisme opt-out ... tapi tetep ditingali salaku prakték anu rindang.
  • Quality - aya rébuan sumber ngalangkungan Internet sareng; hanjakalna, seueur di antawisna ketinggalan jaman atanapi teu akurat. Hasilna, usaha anjeun pikeun narima panarima tiasa ngahasilkeun tingkat réspon anu pikasieuneun - atanapi langkung parah - reputasi email anu rusak.
  • alus namina - cold-calling atanapi emailing kontak anu anjeun teu ngagaduhan hubungan sareng tungtungna bakal nganyenyeri reputasi perusahaan anjeun sareng dikenal salaku spammer.

Daptar Prospék Dibeuli Dupi Anu Biasa, Sanés Istiméwa na

Langkung dasawarsa ka tukang, kuring damel di a platform pamasaran email dumasar ijin. Saban dinten, tim pangiriman kami nyarankan unggal palanggan pikeun teu kungsi mésér daptar naon waé sareng pikeun mastikeun yén aranjeunna parantos tiasa milih dua kali pikeun sadaya palanggan email énggal. Upami anjeun bahkan nyebatkeun impor a daptar mésér, anjeun ditegur ku pamimpin dina perusahaan. Dina prosés impor, anjeun kedah parios kotak anu nyatakeun yén anjeun henteu mésér daptar.

Rahasia poék, tangtosna, nyaéta tim pamasaran perusahaan éta sorangan mésér daptar pikeun email kaluar sareng nelepon-tiis strategi unggal dintenna. Aranjeunna masih ngalakukeun - Kuring parantos ngalanggan tina platform aranjeunna sababaraha kali mangtaun-taun sareng antukna muncul dina kampanye anyar ti jaman ka jaman.

Henteu ngan éta, sakabéh tim penjualan ngartos yén aranjeunna ngajual kontrak email jilid ka klien anu mésér daptar. Nalika anjeun ngasilkeun artos ku ningkatkeun volume email ... anjeun henteu paduli dimana palanggan anjeun kéngingkeun alamat email salami anjeun henteu kéngingkeun keluhan SPAM.

Kuring terang sakedik perusahaan sareng usaha penjualan sareng pamasaran kaluar anu henteu ngempelkeun kontak tiis kana strategi penjualan sareng pamasaranna. Kanyataan saderhana nyaéta daptar telepon anu ditaroskeun sareng pamasaran email anu dipésér tiasa dianggo upami anjeun gaduh daptar kualitas anu pang luhurna, anu nargétkeun pikeun prospek anjeun kalayan ati-ati, sareng hormat yén anjeun henteu ngadorong penjualan atanapi nagging kanggo réspon.

Kumaha Ngamangpaatkeun Data Prospék Dibeuli

Upami urang tiasa ngalakukeun tanpa data prospek anu dibeli, kuring yakin salaku pemasar urang sadayana bakal. Nanging, urang terang yén urang kedah payuneun prospek ngawangun kasadaran pikeun mérek urang - sareng koropak email mangrupikeun cara anu épéktip pikeun ngalaksanakeunana. Ieu naséhat kuring pikeun mésér daptar prospek:

  • Daptar Vetted - Akurasi data mangrupikeun tantangan pangbadagna anjeun nalika daptar. Daptar B2B tos dina waktos anu langkung saé dua jalmi ngalih ti perusahaan ka perusahaan. Sareng tanggung jawab padamel teras-terasan robih nalika karyawan ngalih ti padamelan ka padamelan dina perusahaan. Ngagunakeun panyadia daptar anu parantos mutahir, data anu diperiksa tina sababaraha sumber leres-leres kritis.
  • Segmen - Ngartos lokasi geografis, ciri firmographic, sareng peran & tanggung jawab prospek anjeun penting upami anjeun hoyong dipasarkeun ka aranjeunna ngalangkungan email. Langkung luhur hubunganana pikeun prospek anjeun, langkung handap résiko kaleungitan aranjeunna dina hubungan anu munggaran.
  • ajen - Nyebarkeun nada anjeun dina aliran SPAM anu teu lirén sanés ngan saukur kaleungitan anjeun panarima email, éta bakal ngarusak mérek sareng reputasi anjeun. Nyayogikeun nilai sareng sumber tambahan dina email anu munggaran anjeun ka prospek sareng ngan nuturkeun upami aya tanda-tanda Dursasana.

Daptar Prospék UpLead Diverifikasi

Ningkatkeun verifikasi data prospekna ngalangkungan prosés 8-léngkah, kalebet rékaman umum, data pihak katilu anu dilisensikeun, pembelajaran mesin, uji coba & validasi, verifikasi real-time, sareng umpan balik dianggo pikeun ngapdet basis data UpLead pikeun ningkatkeun kualitasna.

Sakumaha anu dipilih ku pangguna, UpLead parantos dikenalkeun salaku sumber generasi kalungguhan anu paling akurat dibandingkeun daptar anu disayogikeun ti ZoomInfo, D & B Hoover, sareng Clearbit. Produk UpLead kalebet:

  • prospector - Milarian langkung tina 54 juta propil gampang. Kantun ngaluyukeun pamilarian anjeun nganggo langkung ti 50 saringan kanggo milarian petunjuk anu cocog sareng profil idéal anjeun. Teras aksés kana profilna pikeun mendakan inpormasi kontak langsung sareng kalibet dina sababaraha detik.
  • Pengayaan Data - Naha anjeun parantos gaduh database anjeun? Unggah ka UpLead sareng ningkatkeun deui ku nambihan 50+ bidang inpormasi kontak lengkep dina sababaraha detik.
  • Panimu Email - Alat anu milari email anu canggih anu ngamungkinkeun anjeun nyambung sareng anu nyandak kaputusan penting anu penting pikeun anjeun.
  • Verifikasi Email - Verifikasi waktos-nyata pikeun unggal alamat email kalayan tingkat akurasi dijamin 95%. Anjeun tiasa milih bandéra sareng hindaran nganggo email sadayana.
  • Chrome penyuluh - Penyuluhan Chrome UpLead's mangrupikeun cara anu gampang pikeun mendakan perusahaan B2B sareng inpormasi kontak dina sababaraha detik.
  • Téknologi - Langsung ngahasilkeun daptar kalungguhan mumpuni dumasar téknologi mana anu dianggo ku pembeli idéal anjeun - atanapi teu acan dianggo, ngahijikeun langkung ti 16,000 titik data.
  • API - The UpLead API nyayogikeun perusahaan sareng data kontak pikeun ngabantosan usaha anjeun.

UpLead - Ngawangun Daptar Prospék B2B Anjeun

Henteu paduli naha anjeun mangrupikeun pamasar anu milari ngahasilkeun langkung seueur pikeun perusahaan anjeun, atanapi salesperson anu nyobian ngahubungi ku prospek penting, anjeun tiasa ngandelkeun UpLead pikeun ngalakukeun angkat beurat

Mimitian Percobaan Gratis sareng UpLead

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.