WordPress: Kumaha Unggah sareng Lebetkeun PDF

PDF Embedder pikeun WordPress

Tren anu terus tumuh sareng klien kuring nempatkeun sumber dina situsna tanpa maksa prospek ngadaptar pikeun ngaunduh aranjeunna. PDF khususna - kalebet kertas bodas, studi kasus, kasus panggunaan, pituduh, jst. Klién anu anyar anu urang nembé ngaluncurkeun perusahaan SaaS anu nawiskeun otomatisasi robotic calakan, Parangkat Lunak Hapus.

Situs lami aranjeunna ngagaduhan tombol unduh anu tiasa diklik ku pengunjung anu bakal langsung ngaunduh sareng muka PDF. Tangtosna, aranjeunna tiasa ngédit tombol unduh kalayan ngalacak acara teras niténan hasilna ... tapi masalahna nyaéta aranjeunna nuju damel dina seueur potongan eusi sareng peryogi waktos tambahan pikeun kode kode halaman téma khusus atanapi nambihan acara anu tagging dina unggal tombol unduh.

Jawabanana jauh leuwih saderhana. Upami urang ngalebetkeun PDF dina pamaca PDF, urang tiasa ngalacak tampilan halaman sapertos halaman sanés dina Google Analytics. Upami anjeun masang PDF Embedder pikeun WordPress, anjeun tiasa ngalakukeun éta. Urang saleresna gaduh conto ngeunaan urang daptar kampanye kampanye pamasaran. Kieu sapertosna dina halaman:

DK New Media Lembar Kerja Prakarsa Marketing

Sabalikna aya kulawarga plugins anu nawiskeun sababaraha fitur:

  • Fitur anu aman anu nganonaktifkeun pikeun diunduh.
  • Mindahkeun pagination sareng tombol unduh opsional ka luhur atanapi handapeun PDF.
  • Nampilkeun ménu PDF dina hover atanapi katingali sepanjang waktos.
  • Tombol layar lengkep.
  • Plugin gambar leutik PDF.
  • Ningali responsif sareng unduh mobile.
  • Tautan aktip dina PDF.
  • Henteu kedah kode naon-naon, nalika anjeun nyisipkeun PDF, éta otomatis ditampilkeun dina shortcode!

Kuring parantos nganggo plugin ieu dina sababaraha situs sareng tiasa dianggo kalayan sampurna. Lisénsi aranjeunna salamina, janten kuring saéstuna mésér lisénsi lengkep anu ngamungkinkeun kuring ngagunakeunana dina seueur situs anu kuring pikahoyong. Dina $ 50, éta pisan.

PDF Embedder pikeun WordPress

Éta sanés tautan anu disponsoran atanapi apiliasi. Kuring ngan ukur hoyong ngamajukeun alat anu saé pikeun WordPress!

One comment

  1. 1

    @dknewmedia Hatur nuhun pikeun tulisan anjeun ngeunaan cara nyelapkeun PDF! Gampang dituturkeun, dianggo sapertos pesona, sareng anu paling saé, éta ngabantosan masalah. Bravo! Teruskeun tulisan anu saé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.