Kumaha Perilaku Belanja Online sareng Pengiriman Online di 2015

2015 Parobihan Perilaku Pembeli Online UPS

Abdi dugi di Chicago di IRCE sareng leres-leres resep kana acara éta. Paméran anu ageung pisan éta kuring henteu yakin kuring badé ngalaksanakeun sakumna acara anu dipasihkeun sababaraha dinten kuring aya di dieu - aya sababaraha perusahaan anu luar biasa anu bakal kami nyerat. Fokus édan mutlak dina hasil anu diukur ku unggal paméran di dieu ogé raoseun. Kadang-kadang nalika kuring ngiringan acara pamasaran anu sanés, sababaraha sési sareng pokus sigana ngéser jauh ti perusahaan saleresna kedah kéngingkeun hasil kauangan.

Kamari kuring ngiringan debat UPS Gian Fulgoni, Pupuhu sareng Co-pendiri comScore dimana UPS ngaluarkeun taunanna UPS Pulsa tina Shopper Online (dokumén aya tautan di belah katuhu luhur) sareng panilitian nunjukkeun yén parobihan dua digit dina paripolah balanja online tetep janten pakewuh.

Sorotan tina UPS Pulsa tina Online Shopper

  • Balanja Leutik sareng Lokal - Anyar dina pangajaran taun ayeuna, seuseueurna konsumén (93%) balanja di pangecér alit. 61% balanja di lokasi ieu kusabab nawiskeun produk unik, 49% henteu mendakan naon anu diperyogikeun ti toko tradisional sareng 40% hoyong ngadukung komunitas usaha alit.
  • Balanja Global - Salaku tambahan, 40% konsumén parantos ngagaleuh ti pangecér anu berbasis di luar Amérika Serikat, kalayan ampir satengah (49%) ngalaporkeun yén éta dilakukeun pikeun milarian harga anu langkung saé, sareng 35% nyarios yén aranjeunna hoyong barang anu teu tiasa dipendakan di toko AS.
  • Kakuatan Média Sosial - Seueur konsumen nyambung ka kagiatan balanja ngalangkungan média sosial kalayan 43% ngalaporkeun aranjeunna mendakan produk énggal dina situs média sosial. Facebook mangrupikeun saluran anu paling berpengaruh tapi anu mésér ogé nganut situs anu berorientasi sacara visual sapertos Pinterest.
  • digital Dagang - Éceran terus mekar sabab sababaraha pembeli online ngémutan nganggo téknologi seluler di toko: 33% mendakan labél éléktronik pikaresepeun, 29% nyarios yén aranjeunna bakal nganggap pamariksaan seluler, sareng 27% nyatakeun aranjeunna kabuka nganggo layar sentuh pikeun nampi inpormasi, mésér atanapi ngatur kiriman.
  • Free pengiriman barang - Pangiriman gratis tetep pilihan anu paling penting salami Checkout numutkeun 77% pembeli online. Langkung ti satengah (60%) parantos nambihan barang kana karanjangna pikeun lolos pikeun pengiriman barang gratis. Panilitian éta nyayogikeun wawasan pikeun ngabantosan pangecér ningkatkeun penjualan - 48% pembeli online nyarios yén aranjeunna ngintun barang-barang ka toko, kalayan 45% jalma anu nyarios yén aranjeunna ngadamel beuli tambahan nalika nyandak paréntah.
  • Balik-repot-gratis - Numutkeun laporan, ngan 62% konsumén anu wareg ku prosés balik online: 67% marios kawijakan balik pangecér sateuacan mésér, 66% hoyong pengiriman barang gratis, 58% hoyong repot-gratis "teu aya patarosan anu ditaroskeun" kawijakan balik, sareng 47% hoyong labél balik anu gampang dicetak.
  • Pangiriman Alternatipna - Dibandingkeun sareng ulikan taun kamari, langkung seueur konsumen kabuka pikeun pilihan pangiriman anu sanés. Dina 2014, 26% nyarios yén aranjeunna langkung resep bungkusan dikirimkeun ka lokasi anu sanés di bumi, taun ayeuna naék janten 33%. UPS bahkan uji coba jasa self-pickup pickup di sababaraha kota ayeuna.
  • Di-Toko Penjemputan - Ampir satengah (48%) pembeli online parantos nganggo kapal pikeun disimpen dina sataun katukang, sareng 45% palanggan na ngadamel beuli tambahan nalika nyokot beuli online na.

Salah sahiji topik diskusi anu pikaresepeun pisan pikeun kuring: konsumén mindahkeun saluran balanja antara mobile sareng desktop. Tingkat konversi sélulér masih sacara signifikan lag desktop. Perkiraan mangrupikeun tingkat konvérsi sélulér tina 0.5% kana tingkat konversi rata-rata 3% tina desktop. Éta henteu hartosna yén konsumén éta henteu ngarobih… Aranjeunna sering ngalih antara dua. Nyatana, Mr. Fulgoni nyatakeun yén ukuran viewport ageung telepon anyar sapertos iPhone 6+ tiasa tanggel waler pikeun paningkatan sakedik dina ukuran deal pengeluaran seluler sareng tingkat konvérsi.

Pangecér kedah neraskeun mayunan aplikasi mobilena, sabab 38% anu gaduh alat sélulér tapi henteu nganggo éta pikeun mésér cenah gambar produkna henteu ageung atanapi jelas, sareng 30% nyarioskeun hésé ngabandingkeun produk.

undeuran:

2015 Balanja Online sareng Perilaku Pangiriman Online

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.