UpSnap: Periklanan Mobile, Lokal, sareng Target Geografis anu Terjangkau

iklan geo mobile

UpSnap nawiskeun jaringan iklan sélulér anu nawiskeun langkung ti samilyar tayangan per bulan. Sareng ngalangkungan kemitraan aranjeunna sareng sababaraha situs anu pangageungna, aranjeunna tiasa ningalikeun iklan dina jaringan pihak katilu kalayan laju langkung ti 100 milyar kesan bulanan. UpSnap ngamungkinkeun anjeun nargétkeun palanggan anu caket kana bisnis anjeun. Sakali kampanye anjeun langsung, UpSnap bakal nembongkeun iklan sélulér anjeun ka konsumén dina radius lima mil. Targeting ngembang luar dumasar kana kasadiaan patalimarga sareng radius anu anjeun pikahoyong.

UpSnap nawiskeun sadayana ti desain iklan dugi ka ngalaporkeun:

  1. Saatos daptar, nampi telepon ti Ahli Seluler UpSnap pikeun méréskeun detil kampanye iklan seluler anjeun.
  2. UpSnap bakal ngarancang sareng kode halaman badarat sareng iklan spanduk pikeun bisnis anjeun. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta marios sareng nyatujuan seni.
  3. Iklan anjeun bakal ditingalikeun dugi ka 20,000 kali sabulan dina ratusan situs luhur sareng aplikasi ngan ukur $ 100 / bulan.
  4. Ngawitan nampi telepon, dina kunjungan toko sareng seueur deui. Tambih Deui, anjeun tiasa marios kinerja kampanye kalayan bulanan anjeun analytics laporan.

UpSnap nawiskeun jasa iklan dinamis dumasar kana lokasi, panerbit, aplikasi mobile, sareng profil konsumen.

SNAPalytics nawiskeun data ageung analytics komo pangiklan pangleutikna. Ngartos paripolah pangguna sareng terlibat dina pangukuran kampanye real-time pikeun sasaran konsumén dina hiji waktos nalika aranjeunna siap kalibet.

Snapalytic

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.