Kasempetan Hulu, Upselling, sareng Hilir Pikeun Pertumbuhan Usaha

Hulu Upsell sareng Pemasaran Hulu

Upami anjeun naros ka kaseueuran jalma dimana aranjeunna mendakan pemirsa, anjeun bakal sering nampi réspon anu sempit pisan. Kaseueuran kagiatan iklan sareng pamasaran pakait sareng pilihan vendor tina lalampahan anu meuli… Tapi naha éta parantos telat?

Mun anjeun anu rundingan transformasi digital teguh; contona, anjeun tiasa ngeusian sadaya detil dina spreadsheet ku ngan ukur ningali prospek anjeun ayeuna sareng ngawatesan diri kana strategi anu anjeun mahir. Anjeun tiasa ngalakukeun panilitian konci sareng museurkeun perhatian anjeun kana mesin pencari pikeun pangguna anu dipilari agénsi transformasi digital, konsultan strategi digital, teguh palaksanaan perusahaanJeung sajabana

Dimana Audiens Anjeun?

Pindah Hulu Perjalanan Meuli B2B

Éta henteu sadayana ngeunaan anjeun panongton target. Éta ogé ngeunaan palanggan anjeun ayeuna, kagiatan hulu prospek anjeun, sareng kagiatan hilirna.

Pindah deui ka conto firma konsultan transformasi digital. Upami perusahaan kéngingkeun dana anu penting pikeun ningkatkeun organisasi maranéhna… léngkah konci dina prosés éta nyaéta investasi di transformasi digital. Atanapi, upami tanaga konci diacak dina hiji organisasi, kapamimpinan énggalna tiasa ngusahakeun ngarobih pangalaman pelangganna.

Janten, upami kuring perusahaan transformasi digital, janten kapentingan kuring pikeun ngawangun hubungan sareng perusahaan anu hulu. Ieu tiasa kalebet:

  • Modal Usaha Modal - nyayogikeun presentasi ka klien VC bakal janten cara anu saé pikeun ngawangun kasadaran sareng ngadidik calon klien.
  • Ngahijikeun & Firma akuisisi - nyayogikeun panilitian sareng pendidikan ka firma M&A bakal idéal. Nalika aranjeunna ngagabung sareng milarian palanggan, aranjeunna bakal ngagaduhan tantangan pikeun museurkeun pangalaman digitalna.
  • Pengacara & Akuntan - salah sahiji léngkah munggaran anu dilakukeun ku perusahaan nalika aranjeunna skala nyaéta damel sareng wawakil hukum sareng kauangan.
  • Firma rekrutmen - Usaha anu skala atanapi gaduh omzet dina posisi kapamimpinan sering damel sareng propésional rekrutmen pikeun nyandak bakat dina organisasi.

Naon jenis usaha anu tiasa anjeun pasangan kalayan anu hulu calon nasabah anjeun?

Nyayogikeun Pelayanan Tambahan Pikeun Palanggan Anjeun Ayeuna

Salah sahiji pesen anu paling matak frustasi pikeun didangukeun ti klien nyaéta, "Kami henteu terang yén perusahaan anjeun nyayogikeun éta!" saatos anjeun nguping berita yén aranjeunna nandatanganan kontrak sareng perusahaan sanés.

Léngkah kritis dina ngangkut klien anjeun nyaéta komunikasi sadaya produk, jasa, sareng kasempetan pasangan anu tiasa ditawarkeun ku bisnis anjeun. Kusabab anjeun parantos gaduh hubungan anu mantep sareng perusahaan, panginten parantos didaptarkeun dina sistem akuntansi pikeun pembayaran, parantos dijadwalkeun ngajantenkeun perjanjian jasa anjeun ... sering gampang ngagedekeun hubungan anjeun sareng aranjeunna.

Mitra sareng organisasi sanés anu anjeun percanten sering mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun ngawangun nilai bahkan ngadorong penghasilan. Kami gaduh hubungan rujukan sareng seueur perusahaan anu kami terang sareng percanten pikeun ngalakukeun padamelan anu saé pikeun klien kami. Éta strategi anu unggul pikeun klien anjeun sareng arus kas anjeun nyalira.

Perusahaan mitra naon anjeun terang sareng percanten yén anjeun tiasa ngenalkeun klien anjeun? Naha anjeun ngagaduhan perjanjian rujukan sareng aranjeunna?

Janten Sumberdaya Hilir Pikeun Palanggan Anjeun Ayeuna

Saatos urang ngalengkepan palaksanaan urang sareng klien, aranjeunna sering dikontak ku panyadia perangkat lunak pikeun nyarios dina konperénsi, ilubiung dina wawancara, sareng dikutip dina publikasi industri.

Kusabab anjeun parantos nyayogikeun pangalaman anu luar biasa pikeun klien anjeun, luangkeun waktos pikeun pasangan sareng aranjeunna dina kasempetan promosi. Teguh hubungan anjeun kedah anjeun damel pikeun aranjeunna kasempetan nyarios sareng tim pamasaran anjeun kedah ngabantosan aranjeunna panulis panginten artikel kapamimpinan dina situs industri.

Nalika aranjeunna nampi kasempetan éta, wajar yén perusahaan anjeun bakal disebatkeun dina kontén kontén anu aranjeunna pasihkeun. Kusabab aranjeunna henteu jalan keur anjeun ogé teu mayar by anjeun, aranjeunna nuju nyarios ka pemirsa salaku otoritas sareng kolega anu dipercaya. Jinis advokasi pelanggan bakal ngajalankeun kasadaran anu luar biasa pikeun padamelan anu anjeun lakukeun.

Kumaha anjeun tiasa ngabantosan klien anjeun pikeun ngamajukeun kasuksésanna dina damel sareng anjeun? Sumber daya naon anu anjeun tiasa nyayogikeun aranjeunna dina prosés éta pikeun ngajalankeun kasadaran pikeun bisnis anjeun?

kacindekan

Naha buru-buru ka tempat anu sami sadayana pesaing anjeun? Ngawitan damel hulu, hilir sareng payuneun klien anjeun ayeuna pikeun ngajalankeun langkung seueur kagiatan ka garis handap anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.