Ngalaksanakeun Layanan Thumbnail Screenshot

url2png béta

Minggu ayeuna kuring nuju damel dina (acan) situs sanés pikeun DK New Media. Anu ieu lumayan cool - ngamodalan poto-poto anu dilakukeun ku Paul D'Andrea pikeun perusahaan urang ogé nyayogikeun situs HTML5 anu hébat anu cocog sareng peramban. Kami masih ngagaduhan padamelan anu kedah dilakukeun pikeun gancang, seruan pikeun aksi sareng halaman badarat - tapi ampir aya.

Salah sahiji hal anu urang hoyong lakukeun nyaéta paméran klien kami dina situs. Kusabab jumlah éta terus nanjak, ngalaksanakeun desain énggal sareng balik deui néwak logo atanapi screenshot tiasa rada nyeri. Waktos ieu, kuring mutuskeun ngan nerapkeun jasa screenshot. Hanjakalna, éta henteu gampang sapertos anu anjeun pikirkeun… seueur anu mahal sareng kode anu kedah diterapkeun kadang-kadang ngan ukur pikaseurieun.

Kuring lumangsung di layanan anyar, url2png, siang ieu sareng parantos dilaksanakeun sacara lengkep dina sababaraha menit! Ngaropea téma WordPress saleresna langkung seueur waktosna tibatan nerapkeun jasa screenshot éta sorangan. Langkung langkung berkesan nyaéta jalma anu aya ngawaskeun pamundut kuring sareng nalika kuring balik deui ka situs éta, aranjeunna muka obrolan sareng kuring pikeun ningali naha kuring ngalaman masalah. Wah!

url2png s

Jasa éta ogé henteu ngeusi batre sapertos batur. Upami anjeun nyandak pamundut ... aranjeunna bakal cache gambarna salami 30 dinten sareng moal ngeusi batre anjeun pikeun pamundut anu di-cache. Éta hartosna kuring tiasa ngajalankeun situs sareng jasa $ 10 per bulan (dugi ka 1,000 unik URls). Heboh!

Pamundutna paling saderhana anu kuring mendakan ... ngan ukur cara saderhana ngawangun pamundut gambar sareng sadaya variabel dina URl. Aranjeunna ogé parantos nyayogikeun conto kode pikeun PHP, Python, Ruby sareng Bash… Sadayana anu ngan ukur sababaraha baris kode. Upami anjeun henteu leres-leres nyungkeun permintaan, aranjeunna lebet masalahna sareng masihan anjeun gambar anu ngagaduhan tanda cai. Kacida alusna panginten!

Hasil akhirna éndah. Kami ngagaduhan halaman klien dimana jalma-jalma tiasa mouseover unggal situs sareng ningali padamelan anu parantos kami laksanakeun pikeun klien:
gambar leutik jasa sm s

Upami anu nganjang ngambah langkung seueur tautan, éta bakal ngajantenkeun hiji halaman dimana aranjeunna tiasa ningali versi anu langkung ageung tina screenshot:
gambar leutik lg s

Bagéan anu pangsaéna tina ngagunakeun jasa éta nyaéta, nalika urang nambihan palanggan énggal, kuring henteu kedah kaluar sareng némbak screenshot pikeun aranjeunna nalika kuring nambihan kana portopolio situs. Sareng yén tabungan waktos panginten janten alesan anu pangsaéna pikeun sadayana!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.