Bravo Zulu: Angkatan Laut AS Ngadopsi Média Sosial

Depositphotos 52690865 s

Sababaraha anjeun terang yén kuring Angkatan Laut Vet bangga. Kuring ngajabat di duanana Gurun Shield, Gurun Storm sareng Hurricane Hugo Operasi pikeun nyebat sababaraha. Dina 6 taun jasa kuring, kuring teu langkung waktos ningal tibatan di darat! Bapa sareng kuring ngaluncurkeun NavyVets.com pikeun ngahijikeun deui réncang kapal sareng ngawangun komunitas Naval Veterans. Kami caket kana 3,000 anggota (wah!) Sareng tujuanana pikeun ngarobih situs janten nirlaba sareng ngadorong artos ka badan amal veteran.

Dinten ieu, kuring bahkan langkung sohor kana jasa Samaun kuring saatos maca Pedoman Média Sosial Angkatan Laut AS pikeun Pelaut sareng Personalia Angkatan Laut. Kunaon

  1. USN sadar yén paguneman bakal kajantenan online, nganggo atanapi henteu nganggo pedoman. Daripada merjuangkeun média sosial, Angkatan Laut sanés milih ngamajukeun panggunaan média sosial sapanjang jajaran.
  2. Pamingpin Angkatan Laut AS parantos ngaidentifikasi média sosial salaku kasempetan pikeun rekrutmen. Pangaruh pelaut ngabagi carita aranjeunna online dina usaha rekrutmen. Cemerlang.
  3. Kawijakan nyarios khusus pikeun prakték pangalusna média sosial… Ngabagi kanyataan, ngaku kasalahan, mayungan organisasi, sareng kalakuan anu pantes.

Pitunjuk dibuka ku:

Angkatan Laut ngadorong anggota jasa pikeun nyaritakeun carita na. Kalayan kirang urang Amerika anu parantos ngalayanan militér, penting pikeun anggota jasa kami pikeun nyaritakeun carita ngeunaan jasa ka jalma Amérika. Teu anéh, ieu ngajantenkeun blogging, tweeting atanapi Facebooking Sailor salaku duta besar pikeun komando anjeun sareng Angkatan Laut. Ngadidik Pelaut sareng tanaga urang ngeunaan kumaha ngajaga integritas duta besar ieu penting.

Unggal organisasi di luar militér kedah nyandak salinan buku panduan komprehensif ieu sareng modél padoman pagawé sorangan di sakitar na. Kieu yeuh Buku Panduan Média Sosial Komando Angkatan Laut (pencét liwat upami anjeun teu tiasa ningali éta):

Abdi nembé balik ti BlogWorld dinten ayeuna… anu sponsorna kalebet Angkatan Darat AS. Keynote munggaran pikeun konperénsi éta Jenderal Petraeus ngajelaskeun pentingna média sosial sareng pangaruh anu dilakukeun dina militér. The Umum ngabagéakeun kasempetan éta yén komunikasi kabuka mawa, boh pikeun nyebarkeun bebeneran ngeunaan misi sareng pangorbanan urang di panjuru dunya, ogé pangaruh téknologi ieu aya dina moral personalia.

Kami parantos jauh ti saprak kuring di Gurun Shield sareng Gurun Storm ... nalika kuring kantos gaduh sababaraha menit saminggu dihubungkeun ku radio HAM ... sareng Radioman dina hiji sisi kuring sareng operator radio HAM anu janten rélawan némbalan kulawarga kuring janten kuring tiasa nyarios, "Kuring bogoh ka anjeun ... langkung." 🙂

Salaku Samaun, kuring henteu tiasa ngajelaskeun kareueus yén panerapan militér média sosial masihan kuring ... terang yén militér pangsaéna di dunya parantos milih muka panto pikeun jalma-jalma anu aranjeunna bela. Bravo Zulu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.