Nyangkut dina pesawat salami 3.5 Jam

Kuring mikawanoh masalah sareng cuaca sareng ngahargaan yén maskapai hoyong ngajaga masarakat salamet. Putri kuring umur 14 taun aya di perjalanan kahijina sareng kelasna ka Washington DC Anjeunna parantos ngirim poto ka kuring ti White House, Washington Monument, Konstitusi sareng situs-situs sanésna saprak anjeunna sumping dinten Minggu wengi.

Kami mayar rada seueur artos pikeun perjalanan sareng sakola na parantos ngalaksanakeun perjalanan ieu langkung ti 20 taun. Kuring henteu yakin yén aranjeunna kantos ngeureunkeun perjalanan sapertos kieu. Katie sareng sésana siswa parantos nyangkut dina pesawat dina tarmac salami 3 satengah jam. Katie nyauran kuring sareng naroskeun naha anjeunna tiasa nyéépkeun artos anu terakhir siang ayeuna kanggo suvenir ... Kuring nitah anjeunna maju. Ayeuna anjeunna bahkan henteu tiasa ngagaleuh tuangeun sareng anjeunna lapar.
usairways

Guru-guruna gareulis, murid bosen nangis, sareng maskapai teu tiasa nyarios kapan hiber badé angkat. Ayeuna, éta moal sateuacan tengah wengi nalika hiber dugi ka dieu. Kuring nyobian nelepon maskapai, ngagaduhan pesen. Kuring malah nyobian nelepon berita lokal sareng aranjeunna leres-leres henteu paduli.

US Airways, Abdi percanten ka anjeun pikeun jaga putri abdi sareng anjeun parantos ngahianat kapercayaan éta. Kuring henteu percanten yén anjeun nyobian ngajaga anjeunna aman, tapi tong ngonci sakumpulan murangkalih dina pesawat salami 3.5 jam.

Maskapai penerbangan leres-leres kedah dijaga dugi ka wates, panginten 45 menit dugi ka sajam, sateuacan aranjeunna kedah nyandak jalma balik ka gerbang. Upami aya pesawat sanésna di gerbang, teras ngalihkeunana. Nyangkut langkung ti éta pikaseurieun. Kuring nyobian henteu ngantepkeun éta ngaruksak perjalananna tapi kuring leres-leres ngaraos parah.

7 Komentar

  1. 1

    Kuring sadayana parantos nyerah dina ngalayang, anu nyebatkeun hal dibéré teuing hate kuring pikeun nyetir. Tapi carita sapertos anjeun ngajantenkeun kuring beuki hoream kana tempat. Sakumaha laporan berita sapertos kieu:

    http://tinyurl.com/5e4625

    Aya leres-leres kedah janten jalan anu langkung saé. Rel gancang? Bungkus jet? Pengangkut?

    • 2

      Abdi hoyong ningali rel gancang! Babaturan kuring nyandak karéta ka Chicago tibatan nyetir atanapi ngalayang sareng anjeunna resep pisan. Kuring leres-leres mariksa sareng henteu katingalina yén aranjeunna gaduh aksés Internét, sanaos. Sugan USB Sprint bisa jalan.

      Jujur panginten masalah anu paling ageung sareng ngapung ayeuna nyaéta teuing meujeuhna. Aya seueur persaingan anu hargana kedah tetep handap - sareng éta mangaruhan sadayana di hilir. Abdi langkung resep nyéépkeun $ 500 atanapi langkung dina perjalanan-balik sareng dirawat kalayan saé.

  2. 3
  3. 4

    Impian impian udara dina perjalanan mangrupikeun bagian ageung tina kahirupan kuring salami 20 taun. anjeun nginget deui kenangan, kuring kantos ngajalankeun deui Wétan ti Chicago pikeun nyingkahan perjalanan udara tapi ayeuna mah murah Alhamdulillah anak anom anjeun salamet tapi kuring yakin éta langkung hésé pikeun anjeun!

    • 5

      Nuhun JD!

      Éta sesah, tapi anjeun leres. Dina tonggong sirah kuring kuring teras-terasan nyarios ka diri kuring yén aranjeunna nahan aranjeunna pikeun alesan. Kuring miharep aranjeunna ngan ukur nahan aranjeunna di terminal.

      Doug

  4. 6

    Naék pesawat?!? Naraka, nalika urang angkat ti Atlanta, éta mangrupikeun perjalanan karéta sapeuting. Putri anjeun kedah ngahatur nuhun.

    JEUNG kuring kudu leumpang ka sakola 10 mil tanpa alas sapatu dina salju. Uphill. Kadua cara! '-)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.