Uscreen: Pidéo Dina Paménta sareng Platform TV Asli

Uscreen Video On Demand

Nalika mérek sareng ahli ngawaskeun ngamajukeun sareng monetisasi kaparigelan anu dipiboga sacara internal, sababaraha kasempetan pikeun ngaluncurkeun saluran dina platform tipi anu langkung luhur (OTT) atanapi leres-leres monetisasi sareng ngawangun kurikulum, rencana pelajaran, sareng video dumasar langganan .

Logistik sareng prasarana anu diperyogikeun pikeun ngaluncurkeun aplikasi tivi khusus, ngahijikeun langganan, gateway pembayaran, sareng streaming video sanés saderhana pikeun perusahaan. Teu diragukeun, pas anjeun ngaluncurkeun… syarat pamrosésan aplikasi atanapi pamayaran bakal robih sareng meryogikeun pamekaran tambihan. Ieu sababna solusi SaaS pikeun Video-On-Demand mangrupikeun pilihan anu sampurna.

Uscreen Video On Demand (VOD)

Tangtosna, aya platform anu diwangun ngan ukur pikeun anjeun pikeun ngalakukeun ieu. Kalayan layar parantos ngabantosan langkung 5000 panyipta pidéo ngawangun sareng ngawartosan komunitas VOD na. Aranjeunna sanés ngan ukur perusahaan anu nyayogikeun platform, aranjeunna ogé mangrupikeun komunitas ahli industri anu ditetepkeun pikeun ngabantosan anjeun sareng tetep suksés.

Fitur Uscreen VOD

  • Ngadamel halaman wéb VOD anu saé gancang - Luncurkeun pidéo anjeun dina layanan paménta dina sababaraha léngkah saderhana, nganggo salah sahiji tema halaman wéb Uscreen sareng témplat anu saé. Henteu peryogi coding.
  • Ngadamel modél harga unik anjeun - Opsional nyetél langganan, nyéwa atanapi mésér sakali kanggo aksés ka VOD anjeun. Anjeun tiasa ogé nganggo kupon sareng promosi pikeun nyiptakeun pangalaman ekslusif pikeun palanggan anjeun. Pangpangna, modél harga Uscreen sanés bagi bagi.
  • Kéngingkeun aplikasi pituin anjeun nyalira pikeun TV & TV - Kirimkeun jasa VOD anjeun dimana waé anu dipikahoyong ku pemirsa. Ngajalankeun aplikasi OTT dina alat mobile atanapi TV pinter naon waé, kalebet ios, Android, Roku, Amazon Fire, sareng Apple TV.

Uscreen VOD

Fitur dasar anu kalebet dina sadaya rencana kalebet kamampuan nampi pembayaran sacara global, kontrol aksés blokir geo, nambihan tarjamahan, streaming tanpa wates, pamayaran SSL aman, CDN global, unggahan tanpa wates, 99.9% uptime, sareng jaminan buffering.

Ngamimitian dina Uscreen Gratis!

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi pikeun Kalayan layar Ieuh.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.