Nari pikeun Queso

sok atuh

Upami kuring terang éta Moe's Southwest Grill kungsi kontes pidéo jogét pikeun $ 10,000 - Abdi panginten parantos dedicated a video macét desktop ngan pikeun aranjeunna!

Abdi resep kampanye ieu kusabab sababaraha alesan. Agénsi Brandmovers henteu kedah sacara artifisial nyiptakeun paménta ... aranjeunna nyiptakeun stratégi sareng para konsumen ngadamel padamelan ... produksi, distribusi sareng promosi. Éta ngagabungkeun pidéo ... sapertos médium konci ... sareng sosial. Éta saderhana. Sareng pangpangna - éta pikaresepeun. Dina jaman ékonomi anu parah ieu, urang hoyong senang.

Hasilna ogé konci! Kalayan ngan ukur 132 pidéo pidéo, anjeun panginten panginten kampanye henteu dilakukeun sakumaha anu direncanakeun. Nanging, éta 132 kaluman ngarah ka:

  • 154,252 Kunjungan Loka
  • 636,774 Video Tampilan
  • 2,947 Bagikeun Facebook
  • 104,868 Undian

Ngahontal langkung ti satengah juta konsumén ngaliwatan jaringanna mangrupikeun cara anu épéktip pikeun pesen kaluar. Pangaruh kana mérek Moe saé pisan ... sareng kuring yakin yén éta bakal ngusir sababaraha jalma pikeun ngusir sareng nyandak sababaraha queso. Mmmm… queso.

Kontes pidéo Dance Your Queso Off nyayogikeun cara anu pikaresepeun sareng pikaresepeun pikeun ngantepkeun sémah urang nganyatakeun rasa cinta ka Moe's Queso. Seru pisan ningali para penggemar ngirining babarengan pikeun ngadukung pidéo karesepna sapertos nonton éntri video anu saleresna! Mudah-mudahan tamu urang resep pisan sapertos urang ngalakukeun kontes ieu. Lauren McGowen Barash, Diréktur PR / Komunikasi Perusahaan pikeun Moe's Southwest Grill.

Anu meunang nyaéta John Diep ti Rochester, NY!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.