Waktos Ngalaksanakeun Hasil Pangalaman Pamaké dina Penjualan Langkung Luhur

nu make

Econsultancy urang Laporan Panilitian Pangalaman Pamaké, Dilakukeun dina pergaulan jeung WhatUsersDo - uji coba kagunaan online sareng situs panilitian pangalaman pangguna - katutup sacara statistik.

74% usaha yakin yén pangalaman pangguna mangrupikeun konci pikeun ningkatkeun penjualan, konversi sareng kasatiaan.

Naon pamaké Garapan?

Numutkeun ka Wikipedia: Pangalaman pangguna (UX) ngalibatkeun émosi hiji jalma ngeunaan ngagunakeun produk, sistem atanapi jasa anu tangtu. Pangalaman pangguna nyorot aspek pangalaman, aféktif, bermakna sareng berharga tina interaksi manusa-komputer sareng kapamilikan produk.

Sanaos kuring henteu leres-leres henteu satuju kana definisi na, bisnis kedah ningali pangalaman pangguna sakedik kirang subyektif. Sanés sadaya ngeunaan pangguna, éta ngeunaan nyocogkeun kabutuhanana sareng tujuan anjeun sareng nyayogikeun inpormasi, desain sareng navigasi pikeun nyéépkeun jurang.

pamaké-pangalaman-mtb

Metrik penting pikeun anjeun ngalacak dina situs anjeun pikeun Pangalaman Pamaké:

  1. Laju konversi - Naon persén jalma anu sumping kana situs anjeun sareng leres-leres ngarobih kana kalungguhan atanapi penjualan? Dupi anjeun dilaksanakeun tujuan dina Analytics Anjeun tingkat pikeun niténan naha atanapi henteu éta ningkat?
  2. mumbul Rate - Jumlah pangunjung anu sumping kana situs anjeun sareng langsung angkat? Ieu nunjukkeun kana situs anu henteu tiasa dioptimalkeun pikeun milarian sareng sosial ... janten anu datang sumping kalayan ngarepkeun inpormasi anu bakal dipendakan di dinya tapi aranjeunna henteu. Upami kecap konci anu nyetir aranjeunna relevan, maka anjeun ngagaduhan masalah anu sanés… inpormasi anu anjeun nyayogikeun henteu pikaresepeun sareng anjeun henteu ngalaksanakeunana kana jalan konvérsi.
  3. Waktos dina Loka - Ilaharna, batur anu spends langkung waktos dina situs anjeun bakal condong jadi kalibet deeper, hiji indikator yén sipatna kalungguhan alus éta bisa dirobah (metrics Anjeun bisa béda!). Naon anu anjeun lakukeun pikeun ngalibetkeun pangunjung anu langkung jero? Dupi anjeun gaduh video? Whitepapers? Bisi Studi? A blog? Nyayogikeun sababaraha rupa inpormasi anu ngadorong Dursasana mangrupakeun konci.

Sareng tanpa nyarios yén Pangalaman Pamaké gumantung pisan kana desain situs anjeun, integrasi mérek anjeun sapanjang, sareng nyayogikeun medium sareng inpormasi anu diperyogikeun ku pengunjung anjeun.

Kadang-kadang, pangalaman pangguna anu goréng tiasa janten anu sakedik milari nomer telepon pikeun ngahubungi bisnis anjeun. Éta tiasa janten panggunaan fon sareng ruang bodas anu matak hésé dibaca. Éta tiasa mangrupikeun desain mérek sareng propésional pikeun situs anjeun sareng naha éta masihan éta pangguna pikeun tingkat kapercayaan sareng profesionalisme sadayana. Na, leuwih sering ti moal, bisa matak ngabingungkeun pamasaran-omongkeun yen nyieun hésé pikeun datang anjeun ngartos naha atanapi henteu solusi Anjeun bisa jadi solusi pikeun masalah maranéhanana.

Entong nganggap enteng pangaruh pangalaman pangguna anjeun. Upami anjeun ragu, buka coba éta. Upami anjeun henteu sanggup mayar jasa, maka candak rumaja atanapi pasangan anjeun sareng kéngingkeun réaksina. Anjeun panginten reuwas.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.