Kunaon Eusi anu Dihasilkeun ku Pamaké Ngatur Anu Luhur Dina Jaman Média Sosial

eusi dihasilkeun ku pamaké

Éta saé pisan ningali kumaha téknologi parantos mekar dina waktos anu singget. Lila teuing nyaéta dinten Napster, MySpace, sareng AOL dial-up ngadominasi pasar online.

Kiwari, platform média sosial kakuasaan di semesta digital. Ti Facebook ka Instagram ka Pinterest, média sosial ieu parantos janten komponén integral kahirupan urang sapopoe. Henteu katingal langkung ti sabaraha waktos urang nyéépkeun dina média sosial unggal dinten. Numutkeun ka Stastista, rata-rata jalma méakkeun 118 menit per dinten browsing jaringan média sosial. Éta parantos janten kumaha urang komunikasi, nganyatakeun émosi, komo ngical produk ka konsumén di panjuru dunya.

Hayu urang tingali sacara saksama kumaha usaha ngamangpaatkeun média sosial pikeun numuwuhkeun merekna, ngajantenkeun peramban pasip janten konsumén satia.

eCommerce, Sosial, sareng UGC: Forever Connected

Dunya eCommerce parantos gancang janten salah sahiji arena paling kompetitif pikeun usaha pikeun suksés. Kalayan perusahaan duanana online sareng offline milari monetisasi sareng ngamangpaatkeun kakuatan média sosial, ngabédakeun mérek anjeun tina persaingan janten langkung hésé tibatan kantos.

Janten kumaha pangecér eCommerce anu suksés ngalaksanakeunana? Jawabanana nyaéta eusi anu dihasilkeun ku pangguna.

Dina tulisan ieu, urang bakal teleb ngeunaan naha eusi anu dihasilkeun ku pangguna mangrupikeun alat anu paling penting anu tiasa anjeun ngungkit dina umur média sosial. Kami bakal noél kana unggal platform média sosial utama, ngaliput tip sareng prakték pangsaéna pikeun ngamangpaatkeun UGC sareng ngabantosan bisnis anjeun mendominasi di sosial.

Aranjeunna nyarios kontén mangrupikeun raja. Nya, kami yakin eusi anu dihasilkeun ku pangguna ayeuna janten raja. Kadieu terang kunaon:

Ngarobih halaman bisnis Instagram anjeun kana Wonderland anu tiasa dibeli

Urang hirup di dunya anu bentang perhatian urang diwatesan. Dina média sosial khusus, pangguna langkung resep kana scanning sareng ngagulung tibatan maca sakedik téks. Ieu naha Instagram parantos janten kakuatan anu kedah diperhatoskeun, ngukir bagian ageung pangguna satia kalayan platform poto-centric na.

Data nyokong kasuksésanna. Nyatana, tina sadaya saluran sosial, patalimarga ka toko eCommerce ti Instagram tetep pangpanjangna di tempat dina 192.4 detik pisan. Bagan di handap nunjukkeun kumaha Instagram tumpukan nepi ka persaingan:

patalimarga instagram

Janten kumaha anjeun ngamangpaatkeun kakawasaan Instagram sareng ngamangpaatkeun platform pikeun ngamimitian ngajual? Eusi anu dihasilkeun ku pangguna, tangtosna.

Jalma sacara intrinsik percanten poto sareng eusi ti nasabah asli anu asli tibatan ti pangecér sorangan. Éta ngamungkinkeun para nasabah ningali yén produk anu anjeun jual anu dipikaresep ku anu ngagaleuh dunya.

Coba pasangkeun poto anu dihasilkeun ku pangguna dina Instagram sareng fitur anyar anu pikaresepeun nembé dikaluarkeun ku Yotpo anu disebat Shoppable Instagram. Shoppable Instagram ngamungkinkeun merek eCommerce ngahurungkeun galeri Instagram na anu tiasa dibeli. Prosés na estu rada saderhana.

Situs paralel numbu dina bio Instagram anjeun, tata perenah Instagram anu tiasa dibelol mangrupikeun gambar eunteung tina halaman Instagram aslina anjeun. Ieu mastikeun yén palanggan kéngingkeun pangalaman anu gampang digulung anu sami anu diarepkeun, tapi ku ditambahan ngajantenkeun kontén anu aranjeunna tingali tiasa dibeli. Ngadamel kontén anu aranjeunna tingali tina pangguna-mangrupikeun alat anu luar biasa kuat.

Conto anu saé tina pangecér eCommerce ngamangpaatkeun sapasang UGC sareng Shoppable Instagram nyaéta Hamboards. A pangecér Landsurfing populér, aranjeunna sadar kakuatan ngarobah poto anu dihasilkeun ku pangguna kana Instagram kana tumbu anu tiasa dibeli ku diklik tombol. Sakumaha anjeun tiasa tingali di handap, hasilna mangrupakeun bersih, toko anu diilhamkeun pelanggan anu katingalina sapertos pangguna henteu pernah ninggalkeun Instagram:

hamboards shoppable instagram

Turutan kalungguhan Hamboards, sareng pasangkeun Shoppable Instagram sareng eusi anu dihasilkeun ku pangguna pikeun kasuksésan eCommerce pamungkas dina Instagram.

Anggo ulasan UGC pikeun ngajantenkeun iklan Facebook anjeun menonjol ti balaréa

Urang sadayana terang carita Facebook pikeun stardom sosial. Tina ideu di kamar asrama Harvard dugi ka perusahaan multi-milyar dolar, Facebook mangrupikeun puncak tina kasuksésan média sosial dina abad ka-21. Platformna terus mekar, terus-terusan ngarobah kumaha urang berinteraksi sareng saling komunikasi.

Pikeun bisnis naon, meureun moal aya tempat anu langkung saé pikeun ngaiklankeun produk anjeun tibatan dina Facebook. Henteu ngan ukur aranjeunna ngadamel prosés sakumaha saderhana mungkin, tapi jangkauan poténsial iklan anjeun ka calon pamésér tiasa sajajalan.

Cara anu saé pikeun iklan anjeun mikat pangguna Facebook nyaéta ngamangpaatkeun kontén anu dihasilkeun ku pangguna ti palanggan anu kapungkur. Ku ngan saukur pamer tinjauan positif ti palanggan anu bagja dina iklan Facebook anjeun, ROI pikeun produk éta naek substansi.

nyokot MYJS, toko perhiasan online, salaku conto. Perusahaan Perhiasan anu suksés pikeun langkung ti 3 generasi, aranjeunna gancang sadar kakuatan média sosial sareng kabutuhan pikeun ayana online.

Kalayan Facebook janten buta média sosial sapertos kitu, MYJS ngartos pariwara dina Facebook mangrupikeun kabutuhan. Nalika aranjeunna mimiti nganggo Yotpo sareng UGC di na Iklan Facebook ku ngagunakeun ulasan ti pelanggan samemehna, métrikna sacara signifikan ningkat. UGC nyababkeun panurunan biaya-per akuisisi 80%, bari sakaligus nyiptakeun 200% naékna tingkat klik-liwat ogé.

Ruang iklan Facebook kabeulit ku ratusan rébu usaha. Ngagunakeun UGC dina iklan Facebook anjeun panginten tiasa janten waleran pikeun ngajantenkeun anjeun menonjol.

toko perhiasan

Pinterest: Pakarang média sosial rahasia anjeun anu ngabutuhkeun eusi anu dihasilkeun ku pangguna

Sering dipaliré nalika nyebatkeun platform média sosial ageung, Pinterest mabur handapeun radar ka seueur mérek anu ngajual online. Kesalahpahaman ieu yén Pinterest henteu penting sakumaha anu sanés mangrupikeun pangawasan ku perusahaan naon waé anu aya dina garis pamikiran ieu. Pinterest mangrupikeun salah sahiji platform média sosial anu paling gancang sareng anu aktip, hoyong pisan mésér basis pangguna.

UGC maénkeun peran anu béda, tapi sami pentingna dina Pinterest. Kalayan usaha anu ngamangpaatkeun "papan" sareng "pin", Pinterest mangrupikeun platform anu sampurna pikeun ngamungkinkeun para nasabah nganyatakeun rasa syukur ku cara ngatur eusi anu dihasilkeun ku pangguna kana papan ieu.

Salah sahiji mérek eCommerce tersukses, Warby Parker, nerapkeun UGC dina Pinterest kalayan sampurna. Aranjeunna nyiptakeun papan anu judulna Babaturan Urang dina Pigura Urang, dimana aranjeunna nunjukkeun pangaruh online anu kawéntar ngagem kacamata na dina rupa-rupa setélan. Kalayan langkung ti 35 rébu pengikut dina dewan ieu nyalira, Warby Parker sadar sareng ngamodalan kasempetan nganggo kontén anu dihasilkeun ku pangguna salaku bagian inti tina Strategi pamasaran Pinterest.

pin populér

Urang hirup di dunya anu didominasi ku média sosial

Kami nampi inpormasi kami tina eupan berita sanés koran. Kami milarian inpormasi dina mesin pencari sanés perpustakaan; sadayana ayeuna sayogi dina ujung-ujung jari digital urang. Naha ieu mangrupikeun hal anu saé atanapi goréng pikeun masarakat nyaéta debat sareng opini umum. Anu henteu janten debat, Nanging, pentingna UGC dina jagat média sosial. Eusi anu dihasilkeun ku pangguna nyiptakeun rasa percaya diri sareng kaaslian antara perusahaan sareng konsumén, anu dina média sosial mangrupikeun prestasi anu jarang dilakukeun. Naha éta Facebook, Instagram, atanapi Pinterest, eusi anu dihasilkeun ku pangguna sareng média sosial bakal dihijikeun salami mangtaun-taun sareng dékade ka payun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.