Kumaha Kéngingkeun Fans Nyiptakeun sareng Bagikeun Eusi pikeun Anjeun

pamaké dihasilkeun infographic eusi

Kami nembé bagikeun kumaha LinkedIn ngamangpaatkeun dongéng sareng carita pangguna pikeun ningkatkeun usaha pamasaran brand éta sareng naékna infographic ieu ti Neil Patel - Kumaha Kéngingkeun Fans Nyiptakeun sareng Bagikeun Eusi pikeun Anjeun. Infographic ngalangkungan duanana kauntungan sareng bukti stratégi anu dihasilkeun ku pangguna (UGC).

Henteu ngan ukur eusi anu dihasilkeun ku pangguna pikeun ngahémat artos anjeun, tapi ogé bakal ngahasilkeun pendapatan pikeun anjeun. Langkung seueur penggemar anjeun kalibet sareng bisnis anjeun, beuki kapercayaan anjeun bakal ngawangun, sareng langkung ageung jangkauan anjeun. Anjeun ogé bakal ningali manpaat SEO. Pikeun nunjukkeun anjeun kumaha anjeun tiasa ngalibetkeun pengunjung anjeun supados aranjeunna mimiti nyiptakeun sareng ngabagi kontén kanggo anjeun, Quicksprout parantos ngahijikeun infographic anu ngajelaskeun prosés na.

Nyayogikeun alat-alat sareng ngadidik penggemar anjeun ngeunaan cara nyerat, ngabagi gambar sareng pidéo sareng anjeun teras staf anjeun tiasa fokus kana kurasi, nyetél carita, sareng ngahasilkeun kontén anu ngamajukeun mérek anjeun! Sedengkeun prosés na ngabutuhkeun prosés pamasaran kontén, tungtungna aya tabungan (sareng seueur kejutan) pikeun ngagunakeun eusi pangguna pikeun ngaluarkeun kecap!

eusi-dihasilkeun-pamaké

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.