UserTesting: Wawasan Manusa anu Dipénta Pikeun Ngaronjatkeun Pangalaman Palanggan

Lebetkeun HTML teu sayogi.

Pamasaran modéren sadayana ngeunaan konsumén. Supados suksés dina pasar anu dipusatan pelanggan, perusahaan kedah pokus kana pangalaman; aranjeunna kedah empati sareng ngupingkeun eupan balik konsumén pikeun teras-terasan ningkatkeun pangalaman anu diciptakeun sareng dikintunkeun. Perusahaan anu nganut wawasan manusa sareng kéngingkeun eupan balik kualitatif ti konsuménna (sareng sanés ngan ukur data survey) anu tiasa langkung hubunganna sareng nyambung sareng pembeli sareng konsumén na ku cara anu langkung bermakna.

Ngumpulkeun wawasan manusa ibarat nempatkeun diri dina sapatu konsumén anjeun pikeun diajar, ngartos sareng mekar sareng kabutuhanna. Kalayan wawasan manusa, perusahaan tiasa néwak kecerdasan anu diperyogikeun pikeun ngahontal palanggan dina cara anu énggal, inovatif, sareng épéktip anu tiasa sacara positif mangaruhan pendapatan, ingetan, sareng kasatiaan.

UserTesting: Ihtisar Produk

Pangalaman anu goréng dina halaman wéb sareng aplikasi, sareng di dunya nyata, henteu ngan ukur matak hanjelu pikeun palanggan, tapi biaya perusahaan jutaan jutaan dolar dina sataun. UserTesting matak ngamudahkeun pikeun organisasi kéngingkeun tanggepan langsung tina target pasar -na dimana waé ayana. Kalayan platform pangguna-demand UserTesting, organisasi tiasa ngungkabkeun 'naha' di tukangeun interaksi palanggan. Ku ngartos hajat, bisnis tiasa ningkatkeun sareng nyayogikeun pangalaman anu saé, ngajaga merek, sareng ngadorong kapuasan pelanggan anu langkung ageung. Kalayan platform UserTesting, usaha tiasa:

tujuan- Pilarian sareng sambungkeun sareng pemirsa anu diperyogikeun, tanpa usaha, siklus panjang atanapi biaya anu aya hubunganana sareng direkrut jalma sacara manual pikeun masihan tanggapan.

  • Ngakses konsumén sareng ahli bisnis ti panjuru dunya kalayan paménta anu paling ageung, paling beragam panel diverifikasi pamilon kajian.
  • Ketok kana palanggan, padamel, sareng mitra via email, média sosial atanapi saluran sanés.
  • Diasah kana personas khusus, ngagunakeun kamampuan nyaring, sapertos kriteria géografis, demografi, sareng sosial ékonomi.
  • Hubungan sareng pemirsa khusus sareng sesah ngahontal panelis kalayan bantuan tim ahli kami.
  • Pastikeun anjeun nampi tanggepan kualitas luhur pikeun nginpokeun usaha CX anjeun ku pamakéTesting anu diverifikasi sareng diuji panel konsumen sareng bisnis profesional pihak ka-1.

kalibet- Pilih jinis tés anu bakal ngahasilkeun wawasan anu paling kapaké, anu tiasa dipilampah bari henteu repot administrasi atanapi kabutuhan pikeun kaahlian panilitian.

  • Kéngingkeun réspon sakinten 1-2 jam nganggo témplat, direkrut otomatis, sareng fitur pikeun nguji pangalaman naon waé.
  • Kéngingkeun eupan balik kana naon waé, sapertos dina desktop, aplikasi sélulér, atanapi pangalaman dina-premis, sareng produk dina sagala tahapan pangwangunan.
  • Setélan gampang janten saha waé dina tim anjeun tiasa nyiptakeun studi langsung atanapi direkam pikeun unggal proyek, iraha waé.
  • Hasil dina sababaraha jam hartosna anjeun tiasa nyobian naon waé anu anjeun peryogikeun wawasan palanggan, ngaleungitkeun tebakan anu aya di balik Investasi bisnis anjeun - naha éta prototipe produk, iterasi desain, pesen pamasaran, gambar kampanye, salinan wéb.
  • Gawe sareng ahli kami nalika anjeun peryogi bantosan dina ngarancang studi anu langkung rumit.

ngarti- Candak sareng sorotan réaksi anu bermakna sareng réspon, teras nguatkeun sapanjang organisasi pikeun ningkatkeun kolaborasi sareng konsensus.

  • Kalayan sadaya wawasan palanggan dina hiji tempat, analisa gancang tiasa dilakukeun ku ngagambar tina jagad data lengkep.
  • Nimba sareng nyorot kecerdasan pelanggan anu kritis pikeun ngajalankeun konsensus dina kaputusan anu leres sareng léngkah salajengna.
  • Kamampuan ngabagi ngajantenkeun gampang sosialisasi papanggihan dina sadayana organisasi.
  • Kéngingkeun beli-in ti stakeholder ku nampilkeun bukti anu jelas, teu tiasa dibantah ngeunaan naon anu dipikahoyong, diperyogikeun sareng anu diarepkeun pelanggan.

UserTesting: Kumaha Karya

UserTesting: Fitur Utama

UserTesting terus ningkatkeun na platform wawasan manusa sareng parantos nambihan galeri témplat énggal, fitur aliran persetujuan, uji tangkal, integrasi sareng Qualtrics XM Platform, sareng tag pinter.

  • Pasangan analitik sareng eupan balik pidéo pikeun ngartos "kunaon" balik ekspektasi pelanggan
  • Ngahijikeun platform Qualtrics XM maranéhna pikeun nambahan data survey kalayan wawasan kualitatif, nyandak kontéks anu langkung ageung kana "naha" dina balik hasil survey.
  • Ngungkit mesin diajar gancang-gancang munculkeun momen konsumén anu paling penting
  • Anggo tag pinter pikeun milarian sareng ngartos momen anu paling penting dina sési tanggapan pidéo
  • Ngamangpaatkeun modél pembelajaran mesin pikeun ngaévaluasi eupan balik pidéo sareng analisis sacara real-time. 

UserTesting Rekrutmen Abdi - AbdiRékrut empowers perusahaan pikeun ngetok kana palanggan, padamel sareng mitra database sorangan pikeun ngumpulkeun wawasan sareng tanggapan. Dina survei pangalaman pamirsa anu tos aya, perusahaan tiasa mastikeun yén aranjeunna ngaidentipikasi kabutuhan bisnis khusus anu ayeuna henteu kacumponan.

Kalayan Rekrutmen abdi, anjeun tiasa:

  • Kumpulkeun paménta, tiasa dipilampah, eupan balik ti palanggan anu aya, ahli industri, sareng sanésna deui.
  • Kéngingkeun inpormasi bahkan langkung gancang kalayan tés ngalayanan nyalira kalayan pemirsa anu ditarget pisan.
  • Kalibetkeun padamel sareng ngahasilkeun pikagumbiraeun ngeunaan mérek sareng produk anjeun.

UserTesting Paguneman Langsung - Paguneman Langsung nyayogikeun wawancara langsung, moderat anu otomatis dirékam sareng ditranskripsikeun pikeun mastikeun yén sadayana diajar ditangkep sareng tiasa dibagi-bagi di unggal organisasi. Paguneman Langsung ngamungkinkeun diskusi konsumén interaktif dinten anu sami, 1: 1 sareng ngadukung sora inisiatif konsumén. Pewawancara tiasa mertimbangkeun isyarat non-verbal, sapertos ekspresi raray sareng nada sora pikeun langkung empati sareng pangguna akhir - sareng tiasa gancang pangsi atanapi ngarahkeun diskusi pikeun ngebor kana topik-topik khusus atanapi langkung paham kana sudut pandang pelanggan. Kalayan Paguneman Langsung, pamilon dibéré kasempetan pikeun masihan langkung kontéks pikeun patarosan, bagi dimana tantangan dicumponan, sareng nyayogikeun perusahaan pikeun ideu pikeun pamutahiran.

Panilitian pihak katilu nunjukkeun yén kelompok fokus sacara langsung tiasa gaduh seueur tantangan. Diantarana waé nyaéta papacangan waktos, masalah dina ngarékam tés anu aya hubunganana, groupthink, sareng bias biaya sareng sampling anu tinggi. UserTesting ngagentoskeun halangan ieu ku ngalaksanakeun panilitian pangguna (dimoderasi atanapi henteu dimoderasi), naroskeun umpan balik palanggan sareng / atanapi ngatur 1: 1 wawancara saderhana, murah, on-demand sareng real-time.

Nilai Bisnis tina Pangalaman Palanggan Anu Hebat

Numutkeun kana Forrester, 73 persén perusahaan nganggap pangalaman pelanggan prioritas utama, ngan ngan hiji persén perusahaan nganteurkeun pangalaman anu saé - tapi upami anjeun hoyong konsumén tetep satia anjeun kedah bunuh kana pangalaman. Pikeun mangaruhan sacara positif panghasilan garis handap, anjeun kedah ngatur sareng nanem modal dina pangalaman palanggan sareng nganut diajar teras-terasan sareng penemuan pikeun teras-terasan sareng ningkatkeun pangalaman anu dikirimkeun ka pangguna akhir. Kiwari, kapamimpinan pasar sareng diferensiasi kalapa beuki mutuskeun saha anu nyayogikeun pangalaman pelanggan anu pangsaéna. Perusahaan anu nanem modal dina CX nguntungkeun tina ningkatna ingetan pelanggan, kapuasan pelanggan sareng ningkat kasempetan jual silang sareng upsell.

Kami ayeuna dina waktos dimana pangalaman pelanggan penting pisan pikeun garis handap perusahaan. Palanggan dumasar kana pangalaman anu saé tina naon anu aranjeunna bayangkeun janten pangalaman anu saé; éta henteu dumasarkeun kana pangalaman anu parantos dialaman tiheula. Kusabab ieu, penting pisan pikeun nyayogikeun perusahaan sareng wawasan anu diperyogikeun pikeun teras ningkatkeun pikeun minuhan harepan pelanggan. 

Andy MacMillan, CEO UserTesting

Ngadaptarkeun Percobaan Gratis UserTesting

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.