UserZoom: Kagunaan Sacara Épéktip Ongkos sareng Pangropéa Palanggan

parangkat lunak rollover

userzoom nyayogikeun platform parangkat lunak panilitian pangguna online online berbasis awan pikeun perusahaan pikeun uji usability-efektif, ngukur sora palanggan sareng nganteurkeun pangalaman palanggan anu hébat.

userzoom nyayogikeun kamampuan panilitian kanggo desktop, kalebet uji coba kagunaan jauh, asihan kartu, uji tangkal, uji coba klik tangkapan layar, uji coba timeout tangkapan layar, survey online, VOC (Survei Intercept), VOC (Tab Umpan Balik) ogé tés kagunaan sélulér sareng aplikasi seluler VOIC (Nyegat). Hasil panilitian dina data kagunaan, réspon survey, data IA, data paripolah, sareng sési UZ sési pikeun ngabantosan konsumén ningkatkeun pangalaman pangguna sareng konsumén.

Solusi pikeun Panilitian Pamaké sareng Tés usability

  • Ngartos pangunjung sareng ngahartikeun personas
  • Nguji halaman wéb sareng aktip langsung
  • Nganalisis pesaing

Solusi pikeun Desain Pangalaman Pamaké

  • Nangtukeun IA, navigasi
  • Ngesahkeun desain sareng ngajalankeun uji coba interaktif (AGILE)

Solusi pikeun Pangalaman Pangalaman Palanggan

  • Dangukeun palanggan anjeun
  • Terus ngukur kapuasan
  • Dasbor Analytics

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.