Ngagunakeun Media Interaktif pikeun naekeun Promosi B2C Anjeun

awéwé dina ipad 1

Henteu masalah naon industri anjeun, upami bisnis anjeun dina séktor B2C, kasempetan lumayan saé anjeun nyanghareupan sababaraha persaingan sengit - utamina upami anjeun toko bata & mortir. Barina ogé, anjeun terang sabaraha sareng sabaraha sering konsumén balanja online ayeuna. Rahayat masih badé ka toko bata & mortir; tapi kanyamanan mésér online parantos ngajantenkeun jumlah pelanggan di toko turun. Salah sahiji cara usaha nyobian pikeun ubar ieu ku ngajalankeun promosi - kanggo kupon, inventaris énggal, diskon ageung, sareng sajabana, sanajan éta, pesaing anu sami anu kami bahas nyaéta ngajalankeun promosi anu sami-sami narik…. upami henteu langkung narik ati ti anjeun.

Ayeuna, promosi anu dijalankeun ku bisnis henteu cekap pikeun ngajalankeun lalu lintas di toko atanapi bahkan pembelian online. Pesaing anjeun sigana ngajalankeun sababaraha promosi anu sami sareng anjeun - kadang sakaligus. Kitu cenah, seueur konsumén badé nganggo "genah" salaku faktor anu mutuskeun naha aranjeunna badé sareng pendirian anjeun: tiasa dipercaya dumasar kana ulasan online, caket ka bumi anjeun (upami toko bata & mortir), rekomendasi ti babaturan ( pikeun nyingkahan panilitian) jeung pangalaman (kalayan nyatakeun yén ngadegna) mangrupikeun hal anu paling umum pikeun mutuskeun. Pondokna, promosi anjeun kedah jelas.

Supados promosi merk anjeun menonjol, anjeun jelas pisan kedah ngalakukeun anu béda. Salah sahiji cara anu paling saé pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ku ngahijikeun pangalaman interaktif kana halaman wéb mérek anjeun. Pangalaman interaktif penting sabab ngamungkinkeun merek kasempetan pikeun nawiskeun pitunjuk kalayan kaputusan penting, atanapi BESAR. Éta ogé nawiskeun mérek kasempetan pikeun ngahibur konsuménna. Ieu sababaraha pilihan pikeun pangalaman interaktif anu tiasa anjeun ngahijikeun kana halaman wéb anjeun dina raraga ningkatkeun papacangan, sareng pamustunganana, naekeun konvérsi.

Kalkulator

Pikeun usaha anu ngajual produk sareng jasa "boros" anu sering meryogikeun seueur pamikiran (mobil, jati, hipotik, jst.), Kalkulator mangrupikeun eusi interaktif anu hébat anu tiasa nyetir konsumén anjeun kana kaputusan jual beuli anu leres. Sering kali, bahkan konsumén anu paling bijak sareng stabil kedah nyandak undak deui pikeun nangtoskeun naon anu aranjeunna mampu sareng teu sanggup. Sababaraha kalkulator paling umum anu urang tingali nyaéta: Kalkulator pembayaran bulanan, kalkulator bunga sareng kalkulator bayar-off.

Tangtosna, kauangan henteu ngan ukur alesan peryogi kalkulator. Konsumén anjeun panginten kedah ngitung sabaraha rohangan anu sayogi pikeun dipan énggal. Atanapi, konsumén anjeun panginten badé ngitung indéks jisim awakna, atanapi beurat idéalna, pikeun nangtoskeun naon program latihan anu pas pikeun aranjeunna. Intina di dieu nyaéta kalkulator ngajantenkeun nyandak kaputusan langkung gampang, sabab aranjeunna nyayogikeun nilai angka pikeun variabel tangtu. Nomer anu langkung saé (naha tinggi atanapi handap), waktos anu langkung saé konsumén mendakan jawabanna - sareng anu biasana ngakibatkeun naékna mésér.

Kalkulator tiasa ngabuktikeun janten nguntungkeun pisan pikeun konsumén anu milarian ilubiung dina promosi anjeun ayeuna. Sanaos kalkulator hakékatna tiasa dianggo iraha waé, kamampuan mendakan waleran kana patarosan penting ngadorong aranjeunna corong pameseran. Beuki aranjeunna terang ngeunaan kaayaan khususna, beuki condong mésér. Sareng upami aya promosi anu dilumangsungkeun (hayu urang sebutkeun, "Henteu Bayaran Dugi ka 2017"), konsumen badé ngitung naon anu aranjeunna mampu di hareupna sateuacan ngalakukeun komitmen sapertos kitu. Sakali aranjeunna parantos gaduh jawaban, aranjeunna teras bakal ngagaleuh.

Assessments

Kadang-kadang kapamimpinan konsumen henteu aya hubunganana sareng kauangan (atanapi itungan khusus); tapi rada, karesep murni. Nalika konsumén dipasihkeun sareng seueur pilihan anu hébat (anu khusus dilakukeun nalika promosi), aranjeunna kadang-kadang dicegah ku kamampuan mutuskeun. Sora konyolna, tapi leres pisan. Sababaraha konsumén ngan saukur bakal nyerah upami aranjeunna henteu tiasa nyandak kaputusan pamésér - utamina upami beuli ageung. Upami konsumen henteu leres-leres netepkeun kana hiji hal, pamikiranana nyaéta "Nya, éta henteu kedah saé éta. Naha kuring badé nyéépkeun artos anu luar biasa upami kuring nuju di pager? " terus maranehna maju.

Pangalaman penilaian mangrupikeun cara anu saé pikeun kéngingkeun konsumén anjeun ngalangkungan corong pameseran - utamina nalika ngeunaan promosi online anjeun. Kusabab promosi biasana diwangun ku pilihan produk, jasa atanapi tawaran khusus, penilaian tiasa ngarahkeun konsumén ka salah sahiji pilihan anu sayogi.

Hayu urang nganggo kelompok otomatis salaku conto. Salaku kamungkinan anjeun sadar, grup mobil diwangun ku sababaraha dealer di daérah tinangtu; sareng masing-masing dealer biasana ngajual hiji jinis kendaraan (Toyota, Kia, Hyundai, jst.). Hayu urang sebutkeun yén palanggan parantos nguping hal anu saé ngeunaan grup otomatis ieu; sareng sadaya dealer (dina grup otomatis) ngiringan promosi "Henteu Mayar dugi ka 2017". Éta sadayana saé saé sareng saé ... dugi ka anjeun terang yén konsumén leres-leres henteu yakin kana naon anu bakal dilakukeun / modél kendaraan anu aranjeunna badé angkat. Pikeun ngajagi konsumen éta tina henteu angkat ka dealer anu sanés, grup otomatis tiasa nempatkeun penilaian dina halaman wébna pikeun ngarahkeunnana nuju kaputusan pamésér. Jinis penilaian anu ideal tiasa janten anu nyayogikeun "modél / modél" konsumén dumasar kana waleran anu disayogikeun ku konsumen - "jenis mobil naon anu kedah anjeun nyetir?" penilaian.

instan Win

Salah sahiji cara anu hadé pikeun ngungkit pangalaman interaktif pikeun promosi anjeun nyaéta Jantenkeun pangalaman interaktif anjeun kana promosi. Henteu paduli naon anu anjeun laksanakeun, anjeun tiasa ngajurung konsumén pikeun nganjang ka toko anjeun (atanapi halaman wéb) kalayan game Instan Win - nawiskeun kasempetan pikeun kéngingkeun hadiah BESAR, sareng masihan tawaran atanapi hadiah konsolasi pikeun jalma anu henteu meunang jackpot. Pangalaman ieu tiasa diwangun ku: mesin slot digital, roda spin-to-win (sapertos Wheel of Fortune) atanapi pangalaman acak sanés anu milih juara tunggal, hadiah utama. Hadiah atanapi nawaran anu sanés (anu tiasa disebatkeun sateuacan ilubiung) tiasa janten hal anu berharga sapertos konsultasi gratis, henteu mayar bulanan, artos turun, atanapi $ 100 tina mésér $ 800 atanapi langkung. Bagéan anu pangsaéna nyaéta jinis pangalaman ieu pikaresepeun pisan, kusabab éta naekeun pikagumbiraeun sareng jarang nyababkeun pelanggan anu kesel atanapi kesel. Kanyataan yén aranjeunna ngagaduhan kabagjaan sareng aranjeunna "meunang" hal ngajantenkeun ieu jinis pangalaman interaktif anu hadé - gumantung kana industri, tangtosna.

kuis

Jinis pangalaman interaktif anu terakhir anu kuring bakal jalankeun nyaéta “kuis.” Sanaos kuis henteu biasana nawiskeun hal anu nilai nyata (ku nilai tangible, maksadna mah mangrupikeun jawaban, tawaran atanapi hadiah), aranjeunna tiasa ngantepkeun konsumén ngaraos sugema diri. Umumna, nalika konsumén ngaraos bagja atanapi bangga diri, aranjeunna bakal nyarios ka babaturanana. Dina kasus kuis (dina bentuk pangalaman interaktif), konsumén bakal condong ngabagi hasil na dina média sosial - komo nangtang aranjeunna. Deui, sanaos teu aya tawaran "nyata", jinis pangalaman ieu saé pikeun mérek. Langkung kuis ngajantenkeun rasa panasaran konsumén, beuki dipikaterang mérek éta janten - sareng beuki panasaran janten merk éta. Sareng sajauh promosi angkat, patarosan anjeun dina kuis éta tiasa ngagambarkeun téma promosi online - anu salajengna matak panasaran konsumén.

Salah sahiji jinis pangalaman ieu anu paling nguntungkeun pikeun bisnis anjeun? Caritakeun kami dina koméntar di handap!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.