Kumaha Urang (vs Anjeun) Ngagunakeun Média Sosial?

sosial vs normal

Kuring henteu yakin iraha panas ngarancang inforgraphic ieu, tapi saé pisan kuring kedah ngabagi na. Alesan naha éta saé sabab éta katingal jujur ​​sareng ngabandingkeun tina kumaha profesional pamasaran nganggo média sosial versus rata-rata, jalma non-pamasaran. Kuring henteu percanten cukup pamimpin dina industri ieu ngagambarkeun gambaran jujur ​​ngeunaan panggunaan média sosial. Seueur diantara aranjeunna ngingetan kuring meunang tukang beca gancang kaluar dinya.

Urang kedah ngareset ekspektasi kalayan ampir unggal klien ngeunaan naon anu panggunaan sareng nuturkeun ieu bakal katingali dina média sosial. Kacuali aranjeunna gaduh tim bintang rock anu aya di unggal acara sareng nyebarkeun eusi anu henteu henti, aranjeunna henteu ngan saukur bakal gaduh hasil anu sami sareng anu sapertos urang anu ngalakukeun ieu pikeun milarian hirup. Sugan sababna pamasaran eusi parantos balik pikeun nyandak makuta dina kagiatan pamasaran ku perusahaan sareng individu - kalayan média sosial nyayogikeun promosi anu saé.

marketer-vs-normal

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.