Ninggalkeun Domain Anjeun Pikeun Naon Anu Anjeun Laksanakeun

Sabaraha jalma anu milari anu terang naon Anjeun leres? Ayeuna… sabaraha jalma anu leres-leres milarian kanggo Anjeun?

Janten ... upami anjeun hoyong dipendakan dina Internét kanggo naon Anjeun leres, naha anjeun badé mésér nami anjeun salaku nami domain sareng nempatkeun blog di dinya? Anjeun panginten henteu hoyong. Mésér nami domain anu mimiti ngagambarkeun naon Anjeun leres. Dugi ka jalma terang saha anjeun, ieu kumaha aranjeunna bakal mendakan anjeun.

Nalika anjeun kéngingkeun cekap eusi sareng nuturkeun, Google bakal ngurus ngantepkeun aranjeunna mendakan anjeun.

4 Komentar

  1. 1

    Hei Doug!

    Naséhat anu saé. Saur kuring panginten kuring kaliru dina ngalakukeun hal anu sami ieu. Meureun éta hoyong ngawangun "mérek" pribadi kuring atanapi ngan kanyataan yén kuring ningali jalma séjén ngalakukeun éta! Ngajantenkeun kuring mikir dua kali! Hatur nuhun pikeun pos nangtang!

  2. 2

    Naséhat hébat Doug. Ieu sigana naséhat munggaran anu kuring bakal masihan saha waé anu nempatkeun halaman wéb. Conto… upami anjeun ngajual popcorn sareng nami perusahaan anjeun sapertos Panen Alam atanapi sapertos kitu. Nyandak nami http://naturalharvest.com bakal janten gagasan anu saé pisan tina sudut pandang pamasaran. Éta bakal langkung berharga pikeun dipibanda http://popcorn.com . Kuring yakin duanana URL éta dicandak, tapi anjeun ngagaduhan ideu.

  3. 3

    Kuring bajoang sareng ieu nalika kuring mimiti ngamimitian nempatkeun situs abdi. Kuring mutuskeun pikeun nganggo "Naon" tibatan "Kuring" sabab kuring terang kuring henteu hoyong janten tempat pikeun kuring hirup, tapi sumber pikeun jalma séjén. Jigana éta mangrupikeun léngkah penting dina prosés perencanaan. Naséhat anjeun saderhana sareng raos lengkep!

  4. 4

    Kuring satuju, kuring ngarti naha jalma meureun hoyong mésér namina, tapi kacuali anjeun parantos ngagaduhan nami nami, naon intina? URL anjeun kedah ngagambarkeun naon jinis situs / blog éta sareng naon anu dipiharep ku pamaca.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.