Ramalan Pembeli Ritél sareng eCommerce Valentine's Day pikeun 2021

Infographic Day Valentine dina Ecommerce, Pangeluaran Ritel

Upami bisnis ritel atanapi ecommerce anjeun parantos merjuangkeun pandemi sareng lockdowns, anjeun panginten hoyong damel di lembur anjeun Kampanye Poé Valentine sabab katingalina ieu bakal janten taun rékor pikeun pengeluaran - sanaos tantangan ékonomi! Sugan nyéépkeun waktos langkung seueur di bumi sareng anu dipikacinta nyaéta ngahurungkeun seuneu cinta ... atanapi meryogikeun urang pikeun ngarobih (ngabodor).

Survei Yayasan Ritel Nasional prédiksi konsumén ngarencanakeun nyéépkeun rata-rata $ 196.31, ka luhur 21% tibatan taun kamaricatetan anu saacanna $ 161.96. Belanja diperkirakeun janten total $ 27.4 milyar, naék 32% tina catetan taun kamari $ 20.7 milyar.

Statistik Ecommerce Poé Valentine

Dumasar kana Yayasan Ritel Nasional, Poé Valentine lain ngan ukur sapoé pikeun nunjukkeun apresiasi anjeun ka cinta ka pasangan. Konsumén mésér kado pikeun batur anu penting, budakna, guruna, batur sapagawean ... bahkan ingon-ingonna! 15% urang Amérika bahkan mésér nyalira kado Poé Valentine.

  • Belanja Konsumén - konsumén nyarios yén aranjeunna bakal nyéépkeun rata-rata $ 30.19 pikeun anggota kulawarga lain salaki, naék sakedik tina $ 29.87 taun kamari; $ 14.69 pikeun babaturan, tina $ 9.78; $ 14.45 pikeun babaturan sakelas sareng guru, ti $ 8.63; $ 12.96 pikeun batur sapagawean, dugi ka $ 7.78; $ 12.21 pikeun piaraan, tina $ 6.94, sareng $ 10.60 pikeun anu sanés, tina $ 5.72.
  • Poé Valentine pikeun Pets - 27% konsumén nyarios yén aranjeunna bakal mésér kado Valentine pikeun ingon-ingonna, inohong pangluhurna dina sajarah survey sareng naékna 17 persén di 2010 pikeun total $ 1.7 milyar.
  • Belanja ku Jaman - Umur 18-24– rencana nyéépkeun rata-rata $ 109.31. Umur 25-34 condong gaduh panghasilan sareng murangkalih anu langkung ageung kanggo ngagaleuh sareng ngarepkeun nyéépkeun $ 307.51. Umur 35-44 mangrupikeun pangaluaran anu paling ageung dina $ 358.78.
  • Belanja ku Jenis Kelamin - Saperti dina unggal taun survey, lalaki ngarencanakeun nyéépkeun langkung seueur tibatan awéwé dina $ 291.15 dibandingkeun sareng $ 106.22.

Kategori Balanja Poé Top Valentine

  • Tanggal peuting - $ 4.3 milyar bakal diséépkeun dina wengi khusus kaluar ku 34% pamilon Poé Valentine.
  • peremen - $ 2.4 milyar bakal dibéakkeun ku 52% konsumén anu ngarencanakeun ilubiung dina hadiah Poé Valentine - kalayan 22% ngarencanakeun masihan coklat.
  • perhiasan - $ 5.8 milyar bakal diséépkeun ku 21% perayaan anu ngarencanakeun ngiringan.
  • kembang - $ 2.3 milyar bakal diséépkeun ku 37% anu ngarencanakeun miluan.
  • kado Kartu - $ 2 milyar bakal dihasilkeun dina kartu kado taun ieu.
  • Kartu Salam - $ 1.3 milyar bakal dihasilkeun dina kartu ucapan Poé Valentine.

Kategori handap kaasup alat, kaanggotaan gym, alat olahraga, alat dapur, sato boneka ... sareng campuran (naha jalma-jalma masih ngalakukeun éta ?!).

Kampanye Poé Valentine

Perhatoskeun yén artos masih ketat pikeun seueur konsumen taun ayeuna sareng seueur pamilon dina kado kado Valentine bakal dilakukeun menit terakhir ... janten ngamimitian kampanye anjeun sareng jaga dugi ka dinten anjeun tiasa nganteurkeun!

Kami parantos ngabagi tulisan anu sanés sareng infographic sareng sababaraha ideu Kontes Média Sosial Poé hébat!

2020 Éommerce sareng Statistik Balanja Poé Valentine

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.