ShortStack: Gagasan Kontes Media Sosial Poé Valentine

Gagasan Kontes Média Sosial

Poé Valentine ampir ka urang sareng katingalina yén éta bakal janten sataun hébat pikeun belanja konsumen. Nalika anjeun ningkatkeun usaha anjeun, anjeun kedah ngajadwalkeun sababaraha kampanye anu waktosna nganggo média sosial. ShortStack mangrupikeun platform Facebook App sareng Kontes anu terjangkau pikeun désainer, usaha alit, sareng agénsi.

Cimata katukang, ShortStack ngembangkeun infographic ieu sareng sababaraha ideu kontes Facebook Hari Valentine anu hadé ... éta mangrupikeun daptar anu saé anu masih kénéh uji coba waktos.

Kontes Poé Valentine pikeun Ngumpulkeun Eusi anu dihasilkeun ku Pamaké

  • Saha Kontes Valentine anjeun? Tanya fans pikeun ngirim poto dirina sareng piaraan, murangkalih, atanapi gambar anu sanés.
  • Pasanggiri Karajinan Poé Valentine atanapi Kontes Dekorasi - Ménta fans pikeun unggah poto hiasan Poé Valentine buatan maranéhanana anu panghadéna.
  • Kontes Pidéo Poé Valentine - Ménta fans pikeun ngalakukeun vidéo pondok (mis. Instagram) anu nyimpulkeun tanggal / perayaan Poé Valentine anu idéal.
  • Tembongkeun Kontes Poto Cinta - Tanya penggemar pikeun pasang poto nyalira anu berinteraksi sareng produk atanapi bisnis anjeun.

Kontes Poé Valentine Pikeun Meunangkeun Wawasan Ti Palanggan

  • Pasanggiri Resep Manisan - Peserta unggah resep bertema Poé Valentine favorit kalayan poto.
  • Kontes Ngariung - Taroskeun ka penggemar anjeun kanggo ngabagi carita ngeunaan kumaha aranjeunna pendak atanapi ngajukeun anu penting pikeun anu sanés.
  • Kontes Surat Cinta - Tanya fans anjeun nyerat serat cinta ngeunaan produk atanapi jasa anjeun.

Kontes Poé Valentine Pikeun Ngiringan Penggemar sareng Pengikut

Média sosial mangrupikeun tempat anu hadé pikeun naroskeun pikeun néwak réspon. Coba salah sahiji ieu Rengse Ieu tulisan dina Twitter atanapi Facebook:

  • Rengse ieu: "Lagu cinta pangalusna anu kantos ditulis nyaéta ______"
  • Rengse ieu: "Pilem anu paling romantis nyaéta ______"
  • Rengse ieu: "Tanggal anu paling romantis anu kuring kantos tepang nyaéta ______"
  • Rengse ieu: "Upami hirup kuring komedi romantis, éta bakal ______"

Kengingkeun pengikut anjeun kéngingkeun juara ngalangkungan jumlah suka, atanapi pilih juara acak!

Kontes Poé Valentine pikeun Ngagaduhan Dursasana Anu Diulang

  • Hadiah Produk-sadinten - daptar hadiah pikeun unggal dinten tina hadiah anjeun.
  • A Promosi-a-Day Giveaway - ngungkabkeun kode promosi unik pikeun diskon atanapi pengiriman gratis anu kadaluarsa dina akhir unggal dinten masihan.
  • Hadiah Kombinasi - Bagikeun produk sareng hadiah digital (kupon, diskon, kode promo) salami masa hadiah yoru sababaraha dinten.

Kaseueuran kontes ieu tiasa disayogikeun langsung dina akun média sosial mérek anjeun… sababaraha pikeun konsumén, penggemar ', pengikut' na. Upami anjeun hoyong gancang ngumpulkeun data tina kontes, anggo koméntar / sapertos alat importir, atanapi host kontes dina platform sapertos ShortStack.

Jalan anu mana waé, nawiskeun hadiah anu basis penggemar anjeun bakal ngahargaan sareng aranjeunna bakal CINTA anjeun. Upami anjeun insentif pikeun ngabagi, ningkatkeun kasempetan pikeun meunang, aranjeunna bakal langkung bogoh ka anjeun.

Host Kontes Poé Valentine anjeun Dina ShortStack

ShortStack mangrupikeun platform anu saé pikeun ngarencanakeun sareng ngajalankeun kontes média sosial anjeun, kalebet:

  • Koméntar pikeun Lebetkeun Kontes - Anggo ShortStack pikeun langsung narik sadaya koméntar anu dilakukeun dina tulisan Facebook sareng Instagram anjeun. Éntri kalebet nami pangguna, koméntar anu aranjeunna tinggaleun, sareng tautan kana koméntar. Anggo pamilih éntri acak urang pikeun ngagambar hiji atanapi sababaraha juara, teras ngumumkeun anu meunang dina Halaman Facebook sareng profil Instagram anjeun. Tambih Deui, dina Facebook, anjeun ogé tiasa narik postingan Likes salaku éntri.
  • Kontes Hashtag Bermerek - Kontes hashtag mangrupikeun cara paling saderhana pikeun ngumpulkeun kontén anu dihasilkeun ku pangguna (UGC), ningkatkeun kasadaran mérek sareng ngahontal pemirsa anu énggal. Éta langkung gampil tibatan kantos nampilkeun UGC moderator dina halaman wéb anjeun, sareng saha waé anu tiasa nganggo hashtag pikeun ilubiung dina kontes anjeun. Sareng jalma anu ilubiung dina kampanye UGC langkung gampang janten konsumén.
  • Twitter Retweet atanapi Hashtag Contests - Ngidinan pameget pikeun ilubiung dina kontes anjeun bari henteu kantos ngantunkeun Twitter. Ménta entri pikeun ngirim ka Twitter nganggo hashtag kontes unik anjeun, sareng tulisan-tulisan éta bakal dikumpulkeun dina ShortStack salaku éntri. Unggal tulisan bakal nyebarkeun berita ngeunaan kampanye anjeun, ningkatkeun paparan mérek anjeun.
  • Kontes Sebutkeun Instagram - Ngidinan pameget pikeun ngalebetkeun kontes anjeun bari henteu kantos ngantunkeun Instagram. Kantun naros ka anu lebet pikeun ngirim ka Instagram sareng ngalebetkeun hashtag kontes unik anjeun sareng @mention tina profil bisnis Instagram anjeun, sareng tulisan-tulisan éta bakal dikumpulkeun dina ShortStack salaku éntri. Unggal tulisan bakal nyebarkeun hashtag unik anjeun sareng profil Instagram anjeun ngalangkungan @mention, ningkatkeun paparan mérek anjeun.
  • Kontes Pidéo TikTok - Fans of TikTok terang kumaha pikaresepeun pikeun nyiptakeun sareng ngabagi video dina platform. Ayeuna, anjeun tiasa ngalaksanakeun aksi éta sareng nyungkeun peserta kontés ngalebetkeun pidéo TikTok ngalangkungan formulir Éntri anjeun pikeun lebet. Ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngumpulkeun UGC berharga dibarengan ku inpormasi kalungguhan, sapertos alamat email sareng nami ti anu lebet.

Rencanana Kontes Poé Valentine Ayeuna!

Tinjauan Pidéo ngeunaan Platform ShortStack

Ieu infographic anu ngajelaskeun Ideu Kontes pikeun Poé Valentine:

Gagasan Kontes Média Sosial Poé Valentine

panyingkepan: Kami gaduh tautan afiliasi pikeun Tumpukan pondok.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.