Panjang Alamat Surélék anu Sah

Depositphotos 1948865 s

Kuring kedah ngalakukeun sababaraha cara ngagali dinten ayeuna pikeun mendakanana, tapi naha anjeun terang naon panjangna alamat email anu sah? Éta saéstuna dibagi-bagi ... Name@Domain.com. Ieu numutkeun RFC2822.

  1. Ngaranna tiasa janten 1 dugi ka 64 karakter.
  2. Domain tiasa janten 1 dugi 255 karakter.

Wah… éta hartosna ieu tiasa janten alamat email anu valid:


loremaipsumadolorasitaametbaconsectetueraadipiscin
gaelitanullamc @ loremaipsumadolorasitaametbaconsect
etueraadipiscingaelitcaSedaidametusautanisiavehicu
laaluctuscaPellentesqueatinciduntbadiamaidacondimn
tumarutrumbaturpisamassaaconsectetueraarcubaeuatin
ciduntaliberoaaugueavestibulumaeratcaPhasellusatin
ciduntaturpisaduis.com

Coba pas kana kartu nama éta! Ironisna, kaseueuran alamat alamat email dugi ka 100 karakter dina wéb. Éta saleresna henteu valid. Upami anjeun hoyong ngesahkeun alamat email pikeun konstruksi anu saé ngagunakeun PHP, kuring mendakan potongan ieu dina net:

http://derrick.pallas.us/email-validator/ # Lisensi: Lisénsi Gratis Akademis 2.1 # Vérsi: 2006-12-01a upami (! ereg (''. '^'. '[-! # $% & \ '* + / 0-9 =? AZ ^ _a-z {|} ~]'. '(\\.? [-! # $% & \' * + / 0-9 =? AZ ^ _a-z { |} ~]) * '.' @ '.' [a-zA-Z] (-? [a-zA-Z0-9]) * '.' (\\. [a-zA-Z] (- ? [a-zA-Z0-9]) *) + '.' $ ', $ email)) balikkeun palsu; daptar ($ lokal, $ domain) = beulah ("@", $ email, 2); upami (strlen ($ lokal)> 64 || strlen ($ domain)> 255) balik palsu; upami ($ mariksa &&! gethostbynamel ($ domain)) balik palsu; balik leres; # TUNGTUNG ###### }

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Leres, kuring perhatoskeun kurangna patuh kana solusi anu sanés sareng RFC ogé. Kuring parantos perhatoskeun, sanaos ogé regex ieu teu tipikal sareng sanés standar. Abdi émut maca régex anu saleresna (ngamungkinkeun <,>,, dll) anu intensif teuing pikeun kaseueuran prosés.

    Nanging, éta ditulis sacara singket sareng pasti solusi anu kedah ditampi pikeun aplikasi email perusahaan.

    Nuhun sakali deui!
    Doug

  3. 3

    Hanjakalna, kuring ngaitkeun halaman éta ka RFC anu salah (2821 tibatan 2822) tapi éta parantos dilereskeun. Kurung sudut henteu tiasa janten bagian tina bagian lokal atanapi domain tina alamat email; tibatan, éta ngagambarkeun titik tokenisasi, nyaéta aranjeunna tiasa dianggo pikeun ngurilingan alamat email (contona dina maca surat anjeun) tepatna sabab henteu tiasa janten bagian tina alamatna.

    Hiji hal anu henteu dilakukeun ku fungsi kuring nyaéta hariwang ngeunaan bentuk alamat email anu dikutip - dimana bagian lokalna muncul dina tanda petik ganda - sabab RFC2821 intina nyebatkeun yén teu aya anu kedah nyerat alamatna ku cara kitu. (Kuring yakin bentukna pikeun kasaluyuan ka tukang sareng ayeuna latihan goréng.)

  4. 4

    Sabenernna RFC2821 IS mangrupikeun rujukan anu leres pikeun alamat email anu panjang. Abdi mendakanana di ditu, tapi henteu di RFC 2822.

  5. 5

    Aya watesan dina RFC 2821 dina panjang alamat dina MAIL sareng paréntah RCPT tina 256 karakter. Wates luhur dina panjangna alamat biasana kedah dianggap 256.

    - Sumber: RFC 3696 Errata

    Ogé, kusabab RFC 2181 nyarios "Ngaran domain lengkep diwatesan kana 255 oktét", éta sababaraha kali disalahartikeun ku jalma (kalebet panulis RFC sanésna) salaku hartosna yén nami domain tiasa 255 chars panjang. Tapi RFC2181 nyarioskeun ngeunaan tingkat protokol DNS dina kawat, sanés karakter anu tiasa dicetak.

    Panjang maksimum nami domain nyaéta 253 chars (254 kalebet titik labuh, 255 oktét dina kawat kalayan null terminasi). Sareng éta anu ngalaksanakeun BIND sareng DiG.

  6. 6
  7. 7
  8. 8

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.