Validitas: Alat Integritas Data pikeun Administrasi CRM Anjeun

hal nu sah
Salaku pamasar, teu aya anu langkung matak pikasieuneun sareng nyéépkeun waktos tibatan kudu nguruskeun mindahkeun data sareng masalah integritas data anu pakait.
hal nu sah diwangun ku jasa parangkat lunak sareng solusi anu ngabantosan perusahaan terang dimana aranjeunna nangtung sareng data kalayan panilitian, peringatan, sareng alat anu lumangsung pikeun ngabenerkeun masalah data. Pikeun langkung ti dasawarsa, puluhan rébu pangurus di langkung ti 20 nagara di panjuru dunya percanten Validitas pikeun kéngingkeun deui integritas sareng data CRM na.
Validitas Dupe Blocker

Platform Validitas kalebet:

  • Validitas PaméntaTools - Teu aya organisasi anu kalis ku kaayaan tantangan pikeun ngajaga database na bersih tina duplikat sareng inpormasi lengkep. Dirancang pikeun ngagarap set data masif anu ngungkulan de-duplikasi data, normalisasi, standarisasi, ngabandingkeun ogé impor sareng ékspor.
  • Validitas DupeBlocker - Hiji-hijina blokir duplikat terpadu sacara real-time anu dianggo ku pangurus Salesforce. Dupe / blocker mangrupikeun produk saderek ti DemandTools.
  • Validitas PeopleImport - PeopleImport nyayogikeun alternatif pikeun ngimpor data Salesforce ngaktipkeun deduplication otomatis tina set data anu lebet
  • BriteVerify - Verifikasi Email mastikeun yén alamat email aya sacara real-time tanpa ngirim pesen.

Jadwal hiji Demo

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.