Kami Ukur Ngahargaan Alat Anu Tiasa Dipaké

Depositphotos 2580670 asli

Minggu ieu parantos saminggu kasar… seueur setrés, seueur parobihan, sareng seuseueurna seueur kamajuan. Dina yuswa 42 taun, kuring lumayan disetél dina cara kuring tapi kuring ngalaman acara minggu ieu anu bener-bener pencét pisan.

Kuring kantos nyarios bari rada yén média sosial mangrupikeun panguat luar biasa - tapi perusahaan anu parantos aktip sacara sosial mangrupikeun perusahaan nyata anu nguntungkeun sareng nguntungkeun tina média sosial. Perusahaan anu henteu sosial, atanapi bahkan anti sosial, sering henteu sadar yén investasi dina média sosial. Naha aranjeunna bakal? Aranjeunna henteu kantos ngahontal pasar atanapi kapamimpinan ku cara sosial. Hasilna - salaku agénsi média anyar, urang nyorong sababaraha perusahaan kana média sosial ... tapi anu sanésna urang nyorong kana strategi promosi anu sanés. Média sosial nyaéta teu kanggo sadayana (punten guru!).

Nya kitu ogé pikeun jalma. Dina dasawarsa ka tukang, kuring yakin kuring parantos ngembangkeun jaringan perusahaan, jalma, sareng sumber daya anu teu ternilai. Abdi nganuhunkeun banda. Abdi atos damel atos ngawangun gedong abdi banda. Abdi henteu ngagaleuh. Éta mangtaun-taun tekanan anu dilakukeun. Nalika kuring mundur, éta dikubur. Nalika kuring digawé pisan dina éta, kuring ngarebut deui harta karun kuring sa inci sakaligus. Kalayan jumlah waktos sareng usaha anu kuring anggo pikeun ngawangun harta karun kuring, kuring resep. Éta hargana. Perusahaan kuring lahir salaku hasil tina harta karun kuring.

Kuring henteu nyimpen harta kuring. Anjeun bakal ningali ieu nganggo blog, perusahaan, kantor, alat, buku, acara, aplikasi, acara radio ... sadayana kabuka pisan pikeun saha waé anu hoyong ngamangpaatkeun éta. Nalika kuring nangtayungan harta karun kuring, tapi kuring henteu bakal nyumputkeunana sareng nyimpenna nyalira. Naha kuring bakal? Abdi hoyong anu sanés nguntungkeun tina harta karun kuring ogé.

Tapi sababaraha henteu bakal. Anu kuring sadar nyaéta yén kuring ngahargaan harta karun kuring sareng nempatkeunana dina hal anu luhur kusabab kuring terang kumaha carana maké éta. Kuring ningali éta poténsial sareng terang kumaha éta ngarobah kahirupan kuring. Kuring terang yén éta bakal nyayogikeun kuring sareng saha waé anu tiasa ngungkit it leres. Upami aya anu nunjukkeun ka garasi kuring ku alat-alat anu rébuan rébu dolar, kuring panginten ngéngkék sirah sareng teras leumpang. Upami éta mékanika, sanaos, aranjeunna bakal ngartos yén kotak alat éta tiasa nyayogikeun aranjeunna karir sareng kahirupan sapopoé. Abdi henteu tiasa nganggo, janten kuring henteu ngahargaan.

Nalika batur sadar kana nilai harta karun kuring, éta pikareueuseun. Kuring mendakan minggu ayeuna yén sabagian henteu tiasa kitu! Terus diémutan nalika anjeun nyarios ka perusahaan ngeunaan média sosial sareng pamasaran online. Upami perusahaan berkembang sareng makmur tanpa aranjeunna, aranjeunna teu tiasa sadar kana nilai anu tiasa aranjeunna bawa. Anjeun kedah ngabuktoskeunana ka aranjeunna. Sareng anjeun tiasa henteu sanggup.

Ogé tetep émut ka jalma-jalma… sababaraha urang bakal mikir jaringan anjeun sareng interaksi sosial anjeun sanés investasi, aranjeunna panginten anjeun miceun waktos anjeun. Éta tiasa disada atra, tapi we ngan ukur ngahargaan alat anu we nyaho we tiasa anggo.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.