VaultPress Ngajaga WordPress Aman

VaultPress

Abdi linggih di Automattic stan di Blog World Expo (kakuatan siphoning) sareng gaduh paguneman anu saé sareng tim WordPress ngeunaan sababaraha proyék anu parantos kami kerjakeun ogé ngabahas parobihan sareng tantangan anu nuju kami papanggihan sareng klien kami. Salah sahiji masalah éta nyaéta kaamanan sareng cadangan.

Anéh kuring kantos aya di komunitas WordPress bari, tapi masih nguping ngeunaan program sareng aplikasi anu parantos aya mangtaun-taun sareng kuring henteu acan ningali! Salah sahijina nyaéta VaultPress. VaultPress mangrupikeun layanan anu anjeun tiasa nambihan kana blog host anjeun WordPress anu bakal ngawaskeun kaamanan blog ogé ngajaga cadangan eusi.

Ieu tinjauan video tina VaultPress:

Béda sareng jasa cadangan situs sanés, VaultPress leres-leres otomatis nyandelkeun situs nalika anjeun nyerat ... sapertos fitur autosave dina éditor WordPress. Keren teuing!
cadangan vaultpress

Fitur hébat VaultPress nyaéta monitor pikeun parobahan naon dina pamasangan kode WordPress anjeun. Deui, kaunggulan ieu nyaéta kulawarga Automattic anu sami anu nuju ngembangkeun dina platform WordPress nyaéta nyerat platform monitoring anu mastikeun anjeun aman. Plugin atanapi plugin jahat kalayan kaamanan anu goréng sering janten gerbang pikeun peretas lebet sareng nyorong kode ka halaman sanés dina WordPress, ngajantenkeun situs anjeun mangrupikeun gerbang pikeun palaku jahat.
kaamanan vaultpress

VaultPress mangrupikeun jasa anu mayar, tapi murah pisan ku rencana anu sakitar $ 15 nepi ka $ 350 per bulan (pikeun perusahaan). Kuring nyobian MyRepono tapi sanés plugin anu saderhana dianggo - janten kuring parantos ngalih ka VaultPress!

vaultpress screenshot

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.