vCita: Pasini, Pamayaran, sareng Kontak Portal pikeun Situs Usaha Leutik

widget vcita

LiveSite ku vCita nyandak sagala kasusah pikeun netepkeun janji, pembayaran online, manajemén kontak sareng bahkan ngabagi dokumen sareng nempatkeun kana slide anu saé dina halaman wéb anjeun.

Kaistiméwaan LiveSite ku vCita

  • Manajemén kontak - Candak inpormasi klien sareng streamline dialogna sareng tim anjeun. Antarbeungeut wéb ngamungkinkeun anjeun ngatur kontak, kéngingkeun wawasan, ngalacak interaksi klien, ngaréspon sareng tindak lanjut nganggo alat naon waé. Anjeun bahkan tiasa ngajadikeun otomatis komunikasi klien, béwara sareng panginget.
  • Nyiptakeun Formulir - Kumpulkeun inpormasi kalungguhan sareng klien ngalangkungan portal sacara saderhana sareng gampang ku pembina formulir online na.
  • Penjadwalan Online - Ngidinan klien pikeun nyetél sareng ngajadwalkeun deui pasini iraha waé, tina alat naon waé. Anjeun tiasa nawiskeun daptar online pikeun jasa, biaya sareng pilihan ngajadwalkeun. Konpirmasi sareng panginget otomatis bakal ngabantosan dina ngirangan acara-no. Bahkan nyingkronkeun kalénder sareng kalénder Outlook, Google, atanapi iCal anjeun anu aya.
  • Pamayaran online sareng Invoice - Nyayogikeun nasabah pilihan pembayaran kartu kiridit anu merenah, panginget otomatis, sareng tagihan khusus. Anjeun tiasa nyetél mata uang, pajak sareng nawiskeun diskon.
  • Babagi Dokumén - Pribadi ngirim sareng nampi file sareng klien ngalangkungan portal wéb dina alat naon waé.

LiveSite ku vCita ogé ngagaduhan plugin WordPress pikeun ngajantenkeun saderhana skrip na kana situs WordPress anjeun! Coba éta gratis dina situs anjeun ku ngagunakeun tautan afiliasi kami dina pos ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.