Vectr: Alternatip Gratis pikeun Adobe Illustrator

Vectr

Vectr nyaéta bébas sareng intuitif pisan editor grafik vektor aplikasi pikeun wéb sareng desktop. Vectr ngagaduhan kurva diajar anu lemah pisan sahingga desain grafis tiasa diaksés ku saha waé. Vectr bakal tetep bébas salamina kalayan henteu napel.

Naon bédana Vector sareng Raster Graphics?

Dumasar kana Véktor gambar didamel tina garis sareng jalur pikeun nyiptakeun gambar. Aranjeunna ngagaduhan titik awal, titik akhir, sareng garis antawisna. Éta ogé tiasa nyiptakeun objék anu dieusi. Kauntungannana gambar vektor nyaéta gambar éta tiasa dirobih ukuran tapi tetep ngajaga integritas obyék aslina. Dumasar kana raster gambar diwangun ku piksel dina koordinat khusus. Nalika anjeun ngagedékeun gambar raster tina desain aslina, piksel bakal distorsi.

Pikirkeun segitiga dibandingkeun poto. Segitiga tiasa gaduh 3 poin, garis antara, sareng dieusian ku warna. Nalika anjeun ngalegaan segitiga janten dua kali ukuranana, anjeun ngan saukur mindahkeun tilu poin langkung jauh. Teu aya distorsi naon waé. Ayeuna dilegakeun poto hiji jalma pikeun dua kali ukuran na. Anjeun bakal perhatoskeun poto éta bakal janten kabur sareng menyimpang sabab bit warna na dilegakeun janten langkung piksel.

Ieu sababna diagram sareng logo anu kedah dirobih janten épéktip sering didasarkeun-vektor. Sareng naha urang sering hoyong gambar basis raster anu ageung nalika damel di wéb ... sahingga ukur dikirangan ukuranana dimana aya distorsi minimal.

Vectr Editor

Vectr sayogi online atanapi anjeun tiasa ngaunduh aplikasi pikeun OSX, Windows, Chromebook, atanapi Linux. Aranjeunna gaduh sét euyeub tina fitur dina peta jalan aranjeunna anu tiasa janten alternatif anu hadé pikeun Adobe Illustrator, kalebet versi anu disisipkeun anu tiasa diintegrasikeun kana éditor online.

Coba Vectr Ayeuna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.