Vee24: Dursasana Pidéo Langsung Ningkatkeun Konversi ku 38%

lahan tungtungna hirup

Sistim Vee24Minggu ayeuna, kuring gaduh pangalaman demo anu paling endah Vee24solusi video online pikeun wéb. Perusahaan parantos sakitar sababaraha taun nyampurnakeun perangkat keras kombinasi sareng parangkat lunak salaku solusi jasa anu paling terjangkau.

Naon Vee24 parantos kahontal teu aya anu endah. Nalika klien nandatanganan anjeun, aranjeunna mimitina mésér perangkat kerasna, anu kalebet menara anu ngagaduhan kaméra pidéo, lampu hareup, monitor siaran komo lampu on-air. Komputer mangrupikeun monitor layar sentuh 24 ″ anu ngajalankeun Windows 7 sareng aplikasi Vee24.

Parangkat lunak henteu ngan saukur muka sareng ngamimitian pidéo. Éta muncul div anu hadé nawiskeun anjeun ngobrol sareng jalma di tungtung anu sanés. Popup tiasa digagas ku wawakil, diprakarsakeun sacara otomatis, atanapi pangguna tiasa ngeklik tab anu saé dina sisi layar pikeun ngamimitian éta.
div pop vee24

Upami pangguna nampi uleman, parangkat lunak nyambungkeun anjeun sareng wawakilna. Sarua jeung bukaan obrolan video (anjeun tiasa ngaktipkeun kaméra anjeun ogé, perwakilanna tiasa ningali sadaya detil peramban anjeun (Sistem Operasi, Browser, jsb.) Bahkan halamanna kalayan diménsi anu sami. Éta ogé tiasa mindahkeun jandéla na kaluar tina cara pikeun nyayogikeun anjeun perumahan maksimum.

Bisa waé fitur anu paling luar biasa nyaéta Vee24 ogé ngagaduhan fitur pangsa - ngamungkinkeun dokumén, powerpoints atanapi file sanés pikeun dibuka sareng dibagi. Henteu ngan ukur anjeun tiasa ngabagi ... anjeun tiasa leres-leres berinteraksi sareng wawakilna. CEO Andy Henshaw milampah kuring nalika mesen liburan di situs anu sanés… pangalaman éta luar biasa, henteu gampang. Kami duaan tiasa ngarobih formulir dina halaman anu sami, dina waktos anu sami sareng ngalebetkeunana!

pelacak paralel vee24

Hasilna pikeun palanggan Vee24 parantos endah pisan ... perusahaan sapertos Ford, Lexus, Lands 'End, Mini Couper, Heels.com sareng ratusan perusahaan sanés anu ningali Angkat 38% dina tingkat konvérsi. Tanggapan palanggan ngeunaan sistem parantos teu aya dina bagan ogé.

lahan mungkas réaksi vee24

Ieu demonstrasi pidéo Vee24 di Internet World:

Sanaos seueur hasilna langsung ditingali ku ritel, abdi henteu tiasa ngabayangkeun naon anu tiasa dilakukeun pikeun inpéstasi sapertos perangkat lunak pikeun ingetan palanggan dina Software salaku perusahaan Layanan. Kamampuan pikeun leres-leres ningali silih sareng bagikeun layar bakal ngajantenkeun palayanan pelanggan gampang tibatan ngimpina ayeuna! Nembongan yén Vee24 sanés ngan ukur pamimpin di industri ieu, aranjeunna hiji-hijina perusahaan anu nawiskeun jasa ieu. Teu diragukeun aranjeunna bakal suksés pisan! Kami parantos pencét aranjeunna pikeun pertunangan rujukan.

Janten tong hilap masihan terang yén aranjeunna terang ngeunaan jasa ngalangkungan Martech Zone!

One comment

  1. 1

    On vee24: Teu satuju deui. Kami nganggo suite vee24 pikeun sakedik klién di pasar Jerman sareng éta pikareueuseun. Tapi naon anu sami pentingna sareng téknologi: éta ngabantuan palanggan urang pikeun ngajalankeun bisnis. Dina pandangan kuring ieu mangrupikeun salah sahiji cara anu paling épéktip pikeun ngahasilkeun ngawujud sareng penjualan nambahan dina internét!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.