Mimitian Toko Facebook Gratis sareng VendorShop

vendorhop resep mésér

Monetisasi média sosial Nanging peryogi seueur usaha. Fans mungkin resep halaman Facebook tapi ngarobah resep mésér peryogi paduli anu serius. Kaseueuran pamasar anu parantos damel ngawangun kasadaran mérek ngalangkungan média sosial. Ningkatkeun usaha pikeun mastikeun monetisasi meryogikeun nganteurkeun kontén sareng aplikasi anu ngadorong jalma pikeun ngagaleuh. Kaulinan, kontes, kupon diskon, nawaran ekslusif, preview sareng conto mangrupikeun sababaraha jinis eusi anu ngalaksanakeun tujuan ieu.

Sukses gumantung kana kontén promosi anu jelas ngeunaan naon anu ditawarkeun, konténna relevan, atanapi ngahontal pemirsa anu leres sareng nawiskeun palanggan pilihan harga sareng pilihan pamayaran. VendorToko posisi sosial dirina salaku "f-commerce marketing suite" anu ngamungkinkeun merek pikeun nyetél sareng ngamajukeun toko Facebookna sareng ngahurungkeun kipas janten pangacara merek.

Nyiapkeun VendorShop gampang:

  1. Pasang aplikasi ka halaman Facebook tina VendorToko
  2. Input inpormasi profil sareng nyetél pilihan pamayaran sapertos PayPal, transfer bank sareng invoice.
  3. Tambihkeun produk anjeun
  4. Personalisasi toko ku nambihan atribut produk, déskripsi, gambar, video, pengiriman barang sareng detil pajak.
  5. Anjeun ogé tiasa nambihan halaman wilujeng sumping anu ngiringan promosi, sareng opsi tambahan pikeun ngajantenkeun éta katingali ku pangguna Facebook anu resep kana halaman éta.


Nyiapkeun toko gratis. Alat tambihan pikeun memikat pembeli mimitian ti $ 7.99 per alat sabulan. Sababaraha alat anu ditawarkeun kalebet nyiptakeun nawaran ekslusif, kupon pikeun tawaran khusus, kompetisi sareng seueur deui. Aplikasi éta ogé ngamungkinkeun ngeposkeun produk sareng nawiskeun langsung kana témbok sareng ngeposkeun tautan dina email, blog atanapi halaman wéb.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.