VerbalizeIt: Aplikasi, Téks, Audio sareng Tarjamahan Pidéo

verbalizeit

VerbalizeIeu platform tarjamahan ngabagi eusi anjeun diunggah ka komunitas anu dikurasi pikeun tarjamahan, marios sareng balik dina waktos 24-48 jam. Ngan ukur 10% pelamar anu luhur anu diondang ngiringan komunitas tarjamahan sareng loop umpan balik ti kapamimpinan komunitas Verbalize, palanggan sareng uji coba kontinyu digunakeun pikeun mastikeun yén aranjeunna ngahargaan panarjamah kualitas luhur, ngalatih penerjemah anu poténsial tinggi, sareng pindah kaluar palaku anu goréng .

VerbalizeIt tiasa ngabantosan perusahaan nganggo tarjamahan tékstual, tarjamahan audio, tarjamahan pidéo sareng bahkan ngabantosan anjeun narjamahkeun aplikasi mobile atanapi wéb anjeun. Ieu mangrupikeun kasempetan anu luar biasa pikeun bisnis anjeun pikeun dilegakeun sacara global sareng ngamangpaatkeun palaksanaan multi-basa tanpa nambihan biaya tina korporasi global.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.