Verge Ngahijikeun E-commerce sareng Digital Publishing

intro verge ipad

urang Ecommerce sponsor, Zmags, parantos ngaluarkeun panempo penerbitan digital anyar. Verge ™ ngamungkinkeun perusahaan ngarobih PDFs (sareng eusi sanésna) kana panémbong dimana aranjeunna tiasa overlay data, gambar, pidéo, sareng bahkan platform e-commerce na. Panempo tiasa disebarkeun dina desktop, mobile sareng tablet ngalangkungan platform manajemén saderhana.

Ieu mangrupikeun kamajuan dina penerbitan digital, ngamungkinkeun perusahaan ngawangun pangalaman interaktif sareng pikaresepeun dimana aranjeunna tiasa ngajual langsung. Baheula, perusahaan tiasa nyebarkeun majalah atanapi brosur na tapi kedah ngandelkeun pamaca anu balik deui ka toko online pikeun ngagaleuh. Antarmuka anu anyar ieu ngamungkinkeun perusahaan pikeun nambihan hotspot kanggo inpormasi pameseran bahkan ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngarangkep sababaraha produk babarengan.

ujung 634

Ti Zmags Kaca produk Verge

  • Kaca anu beunghar eusi sareng citra dinamis tiasa digali sacara intuitif, dibagi sareng ketok gancang atanapi pencét dipindahkeun kana a karanjang balanja, sadayana tanpa meryogikeun halaman ngamuat deui atanapi nyegerkeun.
  • Ngaoptimalkeun pangalaman pangguna peuntas sagala platform pikeun ngamangpaatkeun pinuh fungsi iPad HTML5, ogé smartphone, PC atanapi laptop; bahkan tiasa ditempatkeun langsung kana halaman merek Facebook anjeun.
  • Zmags ekslusif Balanja teh Tingal fungsionalitas ningkatkeun pendapatan ku ngantepkeun pembeli ningali sadaya barang dina naon waé pengelompokan produk, sareng ngotéktak teras mésér barang masing-masing atanapi sacara koléktif.

Sareng ieu brosur produk Verge - dina paningali. Pastikeun pikeun klik tombol kénca luhur pikeun ningali layar pinuh!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.