Naha Kuring HATE Akun Anu Diverifikasi

akun anu diverifikasi

Sobat anu saé, Jason Niagara, ngagaduhan pembaruan Facebook anu hebat pisan ngabodor saha waé média sosial anu daptar dina Facebook pikeun rekening diverifikasi. Pembaruan na henteu aman pikeun digawé, tapi éta nyiptakeun cukup kaganggu ku kakuatan média sosial-anu-janten. Istilah na pikeun jalma anu daptar dimimitian ku "d" sareng dipungkas ku "kantong", hehe.

Screen shot 2013-06-03 di 10.42.49 AM

A rekening diverifikasi dilambangkeun ku tanda cek héjo atanapi biru anu jelas dina profil jalma dina Twitter atanapi Facebook. Diverifikasi ngan saukur hartosna yén Twitter atanapi Facebook nyandak waktos pikeun mastikeun yén jalma anu aya di tukangeun akun éta nyaéta jalma anu anjeun pikirkeun. Dina permukaan, sora na sapertos ideu anu saé ... kami henteu hoyong jalma ditipu.

Kuring HATE akun anu diverifikasi kusabab sababaraha alesan:

  • Henteu sadayana tiasa ngalamar - salaku Témbal Monty nempatkeun éta, anu 1% gaduh aksés ka akun anu diverifikasi. Naha henteu sadayana? Nalika kuring diverifikasi bisnis sareng Google+, kuring tiasa ngalakukeun éta gancang sareng henteu repot. Éta sareng terbuka pikeun saha waé.
  • Éta hartosna langkung - sadayana visual dina wéb. Naha éta bar héjo pikeun halaman wéb anu aman, a kipas tinggi atanapi count pengikut, halaman wikipedia, atanapi lencana tina halaman wéb premium, unggal indikator pangaruh sareng kapercayaan dina wéb perkara sareng mangaruhan perilaku masarakat online.

Kusabab aya gaduh na teu gaduh sareng akun anu diverifikasi, demokratisasi nyandak korsi pengker. Ayeuna sababaraha urang bakal ngagancangkeun pertumbuhanana - sanés kusabab nilai anu disayogikeun jaringanna - tapi kusabab aranjeunna ngagaduhan tanda héjo atanapi biru sakedik. Éta tanda cek decries "Abdi langkung penting tibatan anu sanés" sareng, salaku hasilna, bakal ngagancangkeun penggemar sareng nuturkeun.

Upami anjeun henteu percanten ka kuring, anjeun moal ngartos ego dina bisnis ieu. Jalma-jalma ngagorowok pikeun kéngingkeun akun anu diverifikasi ieu ... sanaos henteu aya indikasi yén saha waé anu ngagunakeun identitasna henteu pantes. Aranjeunna badé ngala éta sabab aranjeunna terang yén tanda héjo atanapi biru sakedik nyaéta emas. Éta bakal nyababkeun handap anu langkung ageung, langkung seueur kasempetan nyarios sareng nyerat, sareng - pamustunganana - langkung seueur bisnis. Sanés kusabab jasa pribadi, tapi kusabab tanda centang anu katingali.

Buka prosés verifikasi kanggo saha waé anu hoyong. Sakumaha urang nerapkeun sertipikat SSL atanapi bisnis Google+, nempatkeun metodologi dina tempat dimana sadaya jelema ngagaduhan kasempetan pikeun ngverifikasi idéntitasna. Laksanakeun pikeun saha waé, atanapi henteu pisan-pisan dilakukeun.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.