Nyiptakeun Tés Gampang ku Verifikasi

tés konsép pangguna

Sedengkeun analisa sababaraha peringatan real-time ayeuna ayeuna automation pamasaran pikeun klien kami, Right On Interactive, Marty Thompson mendakan link ka situs pengujian anu disebat ngabuktoskeun. Mangrupikeun situs uji coba anu saé pisan anu ngagaduhan seueur fitur sareng antarbeungeut anu saderhana pisan pikeun intuisi desain anjeun, situs sareng tata ruang anu diuji sareng néwak eupan balik anjeun.

Ieu pidio tinjauan Verifikasi:

Verifikasi ngagaduhan metodologi pengujian ieu sayogi:

  • Pencét Tés - Tingali dimana pangguna mencét dumasar kana patarosan.
  • Tés Mémori - Pilarian terang naon anu diémutan ku jalma.
  • Tés Suasana - Diajar kumaha perasaan jalma ngeunaan layar.
  • Tés Preferensi - Tembongkeun dua layar sareng tanyakeun ka pangguna pikeun milih.
  • Tés Anotasi - Hayu pangguna nempatkeun catetan dina screenshot anjeun.
  • Tés Label - Tanya pangguna naon hartos elemen-elemen anu tangtu pikeun aranjeunna.
  • Tés Pencét Multi-Kaca - Tingali dimana pangguna mencét dina sekuen layar.
  • Uji Patalina - Pasang sababaraha tés kana hiji aliran.

Pikeun kirang ti $ 30 per bulan, Verify ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun tés kalayan gancang, ngabagi tés sareng kéngingkeun hasil - ngabagi via Twitter, Facebook atanapi ngalangkungan URL pribadi, teras ngabantosan anjeun ngartos sareng nyandak kaputusan kalayan gampang dibaca, ngalaporkeun visualisasi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.