Verizon: Punten Eureun Madness

Kuring nampi pesen téks ti Verizon dinten ayeuna:

Bébas VZW Msg. Verizon Wireless ayeuna nawiskeun pamutahiran parangkat lunak V V CAST Video GRATIS. Pikeun ngamutahirkeun sareng sacara dramatis ningkatkeun pangalaman pangguna VCAST Video anjeun, buka Get It Now -> Get PIX & FLIX–> Get New PIX -> Get New App -> Entertainment -> V CAST -> FREE Upgrade. Pikeun milih kaluar tina msgs ka hareup, bales ku 'X'.

razrv3m lgUpami aya anu ngitung, éta prosés 7 léngkah pikeun ngamutahirkeun aplikasi VCAST.

Parentah anu dikirimkeun leres henteu leres. Abdi henteu ngagaduhan Kéngingkeun PIX & FLIX ménu dina Meunangkeun eta ayeuna. Verizon ngirimkeun paréntah anu salah ka kuring sanaos akun abdi sacara akurat nunjukkeun telepon naon anu kuring gaduh.

Henteu ngan éta - pikeun nuturkeun pitunjuk, kuring kedah nyeratna atanapi ngapalkeunana sabab kuring henteu tiasa napigasi kana unduhan tanpa napigasi jauh tina pesen. Ngawalon ku 'X' langkung gampang. Saha waé anu mikir aya kasempetan di dieu pikeun Verizon ningkatkeun platformna?

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Nalika kuring sareng Sprint aranjeunna bakal sering ngalakukeun hal anu sami. Tingali kana ménu anu teu aya atanapi masihan arahan anu leres-leres panjang. Tautan saderhana kana file .jar biasana cekap pikeun ningkatkeun parangkat lunak.

    Kuring terang di MOSH nalika urang gaduh pembaruan parangkat lunak anu penting urang ngan saukur ngagulung kana MOSHpit. Kami henteu ngaganggu pesen téks anu ngaganggu sareng ongkosna mahal kusabab éta mangrupikeun hal munggaran anu dimuat sateuacan anjeun internetan dina Internét atanapi nalika anjeun pencét tombol sisi kénca pikeun online kami naroskeun ka pangguna pikeun ningkatkeun. Langkung 85% waktos éta anu diperyogikeun.

    Éta moal musna dina lautan pesen-pesen anu ditampi ku jalma ogé hilap ku cara éta ogé.

    Naha éta tiasa langkung saé? Tangtosna.

  3. 3

    Sabenerna msg anu anjeun tampi mangrupikeun pesen standar, éta masihan paréntah dasar pikeun ngamutahirkeun, Nanging, upami anjeun gaduh versi parangkat lunak anu anyar, atanapi salah sahiji telepon anu diluncurkeun dina 2 atanapi 3 bulan terakhir, maka éta bakal janten bénten. Tapi teras deui upami anjeun wawuh kana telepon anjeun sareng kumaha jalanna maka anjeun panginten terang jalan pondokna. Nanging, upami anjeun henteu nganggo program vcast maka teu aya gédéngna pikeun ningkatkeun, ogé anjeun henteu ngalakukeun kahormatan nyalira kecuali anjeun ngagaduhan aksés kana program pidéo vcast ($ 15 vpak atanapi aksés $ 3 24 jam) sareng upami anjeun naha anjeun terang pas anjeun nyobian ngaluncurkeun pidéo vcast éta sacara otomatis ditingkatkeun, sakedik carita, henteu sanés anu teu waras pikeun ngirim sms gratis ka palanggan kanggo masihan terang ngeunaan apdet, tapi deui upami urang henteu 'sabaraha anjeun bakal nelepon sareng janten gelo sabab anjeun teu waspada kana pembaruan?

    Sareng salaku réspon kana pitunjuk anu salah pikeun telepon anjeun? Kalayan sahenteuna 54 juta akun pelanggan aktip, sareng iraha waé 600,000 anjeun bakal nelepon dina hiji dinten kanggo bantosan sababaraha masalah atanapi anu sanés, upami unggal telepon, asumsina anjeun henteu kedah ditransfer, artos $ 7 maka anjeun ngagaduhan pikeun nyadar éta henteu persis ékonomis dimungkinkeun pikeun verizon ngirim sms pribadi éta? Di sagigireun éta ngan ukur lebet kana akun anjeun sareng ngarobih setelan peringatan pesen téks anjeun sareng anjeun moal hariwang deui.

  4. 4

    Kaleresan, nalika kuring nampi pesen-pesen éta kuring biasana parantos ningali / masang pembaruan. Nanging, upami téksna rumit teuing pikeun anjeun ngapalkeun samentawis pikeun nganapigasi ka lokasi anu leres, maka anjeun sigana henteu nganggo telepon anjeun pikeun maksimal kumaha waé sareng ngan ukur kedah henteu ngémutan sms gratis sareng teraskeun dina clubbing mammoth anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.