Vero: Email Otomatis sareng Remarketing

pamasaran email sasaran

asli mangrupikeun jasa otomatis pamasaran email anu difokuskeun kana ningkatkeun konvérsi pangguna sareng ingetan. Ngagunakeun email anu ditargét anjeun tiasa ngahasilkeun pendapatan anu ningkat sareng ningkatkeun kapuasan pelanggan.

Martech Zone pamiarsa tiasa kénging Potongan 45% tina langganan 6 bulan tina rencana Vero Small ku ngagunakeun tautan afiliasi kami!

Vero Email Marketing Kalebet

  • Propil palanggan individu - Lacak data ngeunaan konsumén anjeun dina database palanggan anjeun. Anggo data anu anjeun kumpulkeun sapertos nami, lokasi, sareng umur konsumén anjeun pikeun ngabagi databés anjeun sareng ngirim email anu langkung sasar. Lila-lila Vero otomatis ngalacak tindakan masing-masing palanggan dina halaman wéb anjeun kalebet halaman anu aranjeunna buka, bentuk anu dikintunkeun sareng tombol anu aranjeunna pencét. Tingali profil palanggan naon waé iraha waé, kalebet riwayat email anu lengkep anu anjeun parantos kirimkeun sareng polah aranjeunna saatos aranjeunna nampi.
  • Buletin Dinamis - nyiptakeun bagéan anu dinamis, real-time dumasar kana naon anu parantos dilakukeun ku konsumén (Conto: Halaman harga anu dikunjung 4 kali kapengker) atanapi sipat-sipatna (Conto: di Éropa). Kirim buletin ka sadaya pelanggan-base anjeun atanapi borkeun nganggo ruas-ruas anu anjeun damel pikeun ngirim pesen anu leres ka palanggan anu leres. (Conto: kadaptar pikeun sidang gratis tapi henteu mayar).
  • Otomatis, Kampanye Dipicu ku Pamaké - Ngagunakeun Javascript pikeun ngalacak kalakuan konsumén anjeun dina halaman wéb anjeun ngamungkinkeun anjeun otomatis memicu kampanye dina waktos anu pas. Ngagunakeun pembina aturan visual Vero anjeun tiasa nyusun kampanye otomatis kompléks tanpa kanyaho téknis sareng dina waktos anu singget.
  • A / B Test - Pangujian ngamungkinkeun anjeun milarian garis poko mana, tina alamat, salinan awak atanapi témplat konsumén anjeun hubungan anu pangsaéna - masihan anjeun langkung seueur kasempetan pikeun pangasilan. A / B uji coba otomatis sareng kampanye buletin anjeun gampang ku Vero. Kantun nambihan variasi kana kampanye naon waé anu anjeun parantos béréskeun sareng tangtukeun perséntase pamisah sareng Vero bakal ngalaporkeun sésana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.