Tebak cing? Pidéo Vértikal Sanés Ngan ukur Mainstream, Éta Langkung Épéktip

Pidéo nangtung

Ngan sababaraha taun ka pengker kuring sacara umum dipoyok ku batur sapagawean online nalika kuring babagi pikiran kuring ngalangkungan pidéo. Masalah na sareng pidéo kuring? Abdi nyepeng telepon tegak daripada horisontal. Anjeunna merhatoskeun kaahlian sareng jabatan kuring dina industri dumasar kana orientasi pidéo kuring. Éta pikasieuneun kusabab sababaraha alesan:

  • Pidéo sadayana ngeunaan kamampuanna pikeun narik ati sareng komunikasi pesen na. Kuring henteu percanten orientasi aya pangaruh kana éta.
  • urang kamampuan ningali henteu horisontal, manusa tiasa gampang nampung sareng nikmati pidéo nangtung.
  • Interaksi sareng alat nu bagerak parantos ngaleuwihan pidangan pidéo desktop. Pangguna nahan teleponna sacara vertikal sacara standar.

Janten upami pidéo nangtung ngaganggu anjeun, laksanakeun. Ayeuna, janten jelas ... Kuring henteu ngadukung pidéo panjelasan anjeun salajengna atanapi pidéo anu dirékam sacara profesional dilakukeun sacara vertikal, tipi sareng laptop urang masih berorientasi sacara horisontal sareng éta saé pisan ngamangpaatkeun perumahan video anu jembar éta.

Infographic ieu ti Breadnbeyond, Pitunjuk Pamungkas pikeun Pidéo nangtung pikeun Média Sosial Marketing, detil paripolah konsumen nonton video sareng iklan video dina alat sélulér. Sababaraha stats kabuka-panon ti Mediabrix:

  • Ngan 30% jalma anu ningali pidéo anu leres-leres bakal ngahurungkeun telepon pinterna ka sisi nalika niténan pidéo anu sacara horisontal
  • Pangguna anu disayogikeun iklan pidéo horisontal dina alat sélulér ngan ukur ningali 14% tina iklan
  • Kaseueuran waktos pemirsa nonton iklan pidéo horisontal méakkeun tombol 'X'
  • Kontras, iklan pidéo anu ditampilkeun sacara vertikal réngsé 90 persén dina waktos éta
  • Sadaya jasa pidéo ayeuna maénkeun pidéo pidéo dina layar pinuh sacara otomatis, kalebet Youtube, Carita Instagram, Carita Facebook, sareng Snapchat

Kalayan kecap séjén, nalika platform primér sareng sedeng nyaéta mobile, video nangtung henteu ngan ukur biasa ... aranjeunna langkung épéktip!

Pidéo nangtung

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.