Bingah Poé Samaun

peteranDina 1954, Présidén Eisenhower nandatanganan proklamasi pikeun ngaganti nami Poé Armistice janten Poé Veteran. Poé Armistice miéling dinten Perang Dunya ka 1 réngsé. Présidén Ford nandatanganan dinten kana liburan Féderal di 1975 sareng Poé Veteran anu munggaran dirayakeun nyaéta 1978. Dina 2001, minggu Dinten Veteran ayeuna katelah Minggu Kasadaran Samaun pikeun sakola pikeun kasadaran kana sumbangan sareng pangorbanan Samaun.

Dinten Samaun béda sareng Poé Peringatan sareng sering lieur sareng éta. Dinten Peringatan kanggo ngahargaan ka lalaki sareng awéwé anu masihan nyawa pikeun nagara. Dinten Samaun mangrupikeun pangakuan kana jasa.

Kuring ngahargaan linggih dina méja di Techpoint sareng walikota Indianapolis 'anyar, Nagreg Ballard, dinten Jumaah. Walikota Ballard sareng kuring ngabahas jasa kami di Teluk Persia di Gurun Shield sareng Gurun Storm. Walikota Ballard mangrupikeun Mayor di Corps Kelautan. Kuring mangrupikeun mate éléktrisisi dina Kapal Landing Ship, Spartanburg County (LST-1192) anu ngangkut marinir. Kuring janten rerencangan anu saé sareng sababaraha Korps, khususna sababaraha EOD budak kuring digawé babarengan ku bulan.

Ngajenan Samaun sanés Ngajenan Perang

Ngahargaan veteran henteu sami sareng ngahargaan perang. Teu aya anu hoyong perdamaian langkung ti Samaun. Punten entong ngahinakeun militér urang ku henteu sadar kana pangorbanan anu terus dilakukeun pikeun kulawarga sareng nagara. Aranjeunna dianiaya ku pamaréntahanna nyalira - aranjeunna henteu kedah ngupingkeunana ti jalma-jalma anu aranjeunna rélawan ngabélaan - anjeun sareng kuring.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Pos anu saé, Doug! Hatur nuhun pikeun panginget sareng hatur nuhun kana jasa anjeun ka nagara kami!

    Hei sadayana, énjing anjeun di tempat umum sareng ningali jalma anu nganggo topi atanapi jaket militér AS, angkat, sasalaman (sareng anjeunna) tangan sareng saurna, "hatur nuhun kana jasa anjeun." Éta sikep leutik tina nuhun anu tiasa ngajantenkeun Samaun anjeun ngahargaan kabébasan jasa aranjeunna ngabantosan. Anjeun teu kedah satuju sareng perang pikeun bersyukur pikeun jalma anu masihan jasa.

    Hatur nuhun, Samaun!

  3. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.