Jaringan Sosial pikeun Samaun Angkatan Laut AS!

Angkatan Laut VétSababaraha taun ka pengker, kuring mésér domain NavyVets.com. Kuring henteu ngagaduhan waktos pikeun leres-leres damel dina ngawangun situs, janten kuring nempatkeun domain éta Sedo.com pikeun ningali naha aya minat dina éta sareng kéngingkeun sakedik dolar iklan. Sahenteuna dasarna henteu aya artina ... pikeun rébuan hit unggal bulan, kuring sigana ngan ukur kénging artos sepere di ditu di dieu.

Kalayan jaringan sosial naék naék, kuring mimiti nguji paket jaringan sosial anu sanés anu kuring tiasa pasang dina situs. Kuring dimuat Elgg tapi éta sanés paket anu paling gampang pikeun ngaropea sareng damel.

Ngeunaan waktos éta, kuring mimiti ngagarap logo pikeun situs éta. Kuring dasarna nyandak lambang USN sareng, nganggo Illustrator, misahkeun sadaya lapisan sareng nambihan sababaraha diménsi.

Sababaraha dinten ka pengker, kuring mimiti ningali Ning. Pertama kali kuring ningali Ning sababaraha taun ka pengker éta mimitina Kemah Mashup. Éta matak panasaran ... parangkat lunak anu ngamungkinkeun anjeun nyerat kode khusus di luhur platformna ... sanés plugin, tapi langkung mantap.

Ning parantos ngawangun jaringan sosial anu saé éta gampang dibuka langsung tina kotak! Nyatana, butuh waktu kuring leuwih lila pikeun ngawangun logo tibatan butuh jaringan sosial sareng jalan!

Kuring milih pikeun sababaraha pilihan ala carte perdana - domain pribadi, iklan kuring sorangan, sareng ngaleungitkeun sadaya Ning Bling. Sigana mah éta katingalina saé! Ayeuna kuring ngan kedah milarian deui Vét anu resep! Jigana éta carita anu cukup cool - a Jaringan sosial Samaun Angkatan Laut… Dipiboga tur dioperasikeun ku Samaun Angkatan Laut!

9 Komentar

  1. 1

    Doug, inpormasi anu saé, kuring terang sababaraha jalma anu ngalakukeun sababaraha jaringan sosial leutik sareng bakal ngabagi tulisan anjeun sareng aranjeunna!

    • 2

      Kuring kaget pisan kumaha gampangna dianggo, JD! Jigana perenah nu bisa ngagunakeun sababaraha pitulung tambahan, tapi bakal meunang aya!

      Situs ngagaduhan pendaptaran munggaran wengi ayeuna! Heueuh!

  2. 3

    Bungah ningali yén anjeun parantos ngamimitian hiji hal sareng domain (domain anu saé pisan!). Kuring parantos nganggo Ning sareng IndyLance kanggo waktos anu pondok sareng éta lumayan saé dugi ka ayeuna. Kuring geus teu messed teuing kalawan sagala fitur canggih, tapi bisa ningali sababaraha kode anjeun dina hosted, bebas jasa jarang.

    Abdi henteu acan gaduh waktos ningali Ning API atanapi kemungkinan sareng Open Social Google. Ah, daptar tugas kuring anu teu aya tungtungna.

  3. 5
    • 6

      Sabenerna kuring nabrak saban poé ayeuna - kuring nyeri tikoro parah. Ieu mangrupikeun tanda anu mimiti yén kuring damel seueur teuing jam. Abdi badé bobo wengi ayeuna sareng uih deui énjing!

  4. 7

    Ieu saé pisan. Kuring boga leuwih ti sababaraha gagasan pikeun situs jejaring sosial, sarta geus ngadéngé Ning tapi kuring teu acan nguji éta. Kuring meureun kudu. Kuring miharep ieu mimiti take off pikeun anjeun.

    The Big belet Marketer

  5. 8

    Wah! Situs anu seukeut pisan! Kuring kungsi ngadéngé Ning tapi teu boga pamanggih kumaha kuat éta. Kuring pasti bakal ningali kana ieu. hatur nuhun!

  6. 9

    Hapunten anjeun ngadangu anjeun gaduh masalah sareng Elgg, Abdi hoyong terang dimana anjeun sesah nyetél. Hal-hal anu gancang robih sareng Elgg, sapertos sékrési salajengna, anu diperkirakeun dina bulan Désémber, bakal kalebet pamasangan anu langkung saé. Tambih Deui, komunitas pamekar Elgg lincah sareng seueur jalma anu daék ngabantosan. Janten, upami anjeun kantos mendakan kabutuhan pikeun nawiskeun anggota anjeun tingkat kontrol privasi anu langkung luhur, atanapi mimiti ngarasa hariwang ngeunaan hiji perusahaan anu ngatur sadaya data anjeun, kami ngabagéakeun anjeun mampir deui di Elgg.org 😉

    Good tuah kalawan proyék ieu!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.