VevoCart: Platform Ecommerce ASP.NET lengkep

vevocart

Ngawangun bisnis online anjeun nganggo platform VevoCart sareng anjeun kéngingkeun toko e-Dagang pinuh fitur anu tiasa ngonpigurasi, tiasa diukur sareng tiasa didesain nganggo kode sumber ASP.NET C # lengkep. Anjeun tiasa sacara gampil masang VevoCart ngamangpaatkeun pamasang Microsoft Web Platform or ngundeur éta langsung.

vevocart

Fitur tina VevoCart

  • Desain responsif / Siap Mobile - VevoCart hadir nganggo desain responsif, desain anu cocog pikeun unggal alat naha éta desktop, laptop, tablet, atanapi telepon sélulér. Kalayan VevoCart, anjeun teu kedah hariwang ngeunaan ngarancang alat anu sanés anu sanés.
  • Pa-DSS Certified - VevoCart mangrupikeun aplikasi eCommerce anu patuh ASP.NET PA-DSS. VevoCart ngolah pamayaran ngalangkungan VevoPay anu parantos diaudit sapinuhna ku asésén anu mumpuni sareng mangrupikeun aplikasi pamayaran anu disertifikasi PA-DSS.
  • Dukungan Multi-Toko - Vérsi VevoCart Multi-Store ngamungkinkeun para padagang ngoperasikeun sababaraha storefronts kalayan nami domain anu béda anu ngabagi hiji database sareng pamrosésan pembayaran séntral.
  • Alat Pemasaran Anu Beunghar - Alat pamasaran VevoCart didesain janten fleksibel sareng henteu tiasa diukur pikeun ngadukung kaseueuran kampanye pamasaran. Alat-alat ieu bakal ngamungkinkeun perusahaan anjeun narik langkung seueur palanggan, ngawangun kasatiaanna, ngawangun kapercayaan sareng pangakuan mérek.
  • Fitur eCommerce lengkep - Anjeun tiasa nambihan kategori sareng produk tanpa wates. Aya sababaraha atribut produk anu tiasa anjeun atur. VevoCart ogé ngadukung fitur multi-toko sareng multi-basa. VevoCart ngagabung sareng sababaraha perusahaan pembayaran sareng pangiriman online. Fitur sanésna kalebet pakakas pamasaran, laporan analitik, tampilan setting, halaman eusi, sareng sanésna deui.
  • Desain Toko Premium - VevoCart hadir sareng desain témplat modéren anu bakal ngajantenkeun halaman wéb anjeun katingal resmi sareng dipercaya, anu bakal ngabantosan pengunjung anjeun janten palanggan anjeun.
  • Panel Admin anu kuat - VevoCart Admin Panel masihan anjeun kadali pinuh ku halaman wéb. Panel ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang ngatur toko, produk, pesenan, konsumén, metode pengiriman sareng pangmayaran.
    Facebook Commerce Toko Facebook mangrupikeun fitur anu ngamungkinkeun para padagang nambihan toko dina halaman kipas Facebook. Palanggan anu ngalanggan dina halaman kipas tiasa balanja sadaya produk sakumaha tetep dina halaman wéb toko.
  • eBay Publishing eBay mangrupikeun pasar panggedéna anu ngajual produk & jasa anjeun. Daptar produk anjeun ka eBay moal tiasa dilalangkungan! VevoCart nawiskeun anjeun alat daptar eBay, ieu sacara efektif bakal ngabantosan ngagaleuh penjualan anjeun.
  • SEO & SMO Friendly - VevoCart nyayogikeun fitur kanonisisasi URL pikeun nunjukkeun URL anu anjeun pikaresep kana mesin pencari. Kanggo versi Multi-Store, padagang tiasa nyetél "Toko Pilihan" pikeun nunjukkeun yén halaman produk sareng kategori dirujuk ka halaman kanonik toko anu dipilih.
  • Kode sumber - VevoCart kalebet kode sumber ASP.NET nganggo database backend MS SQL 2005. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngarobih kode sumber sareng ngalegaan fungsina kalayan gampang.
  • Waragad Lisensi Hiji Waktos - Teu aya Biaya Anu Laju fee lisénsi hiji waktos ngamungkinkeun anjeun nganggo produk VevoCart salami anu dipikahoyong. Teu mayar bulanan. Henteu aya biaya urus.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.