Vibenomics Audio Out-Of-Home Advertising: Pribadi, Musik Berbasis Lokasi sareng Olahtalatah

Vibenomics Audio Out-Of-Home Advertising

CEO Prime Car Wash Brent Oakley ngagaduhan masalah. Cucian mobil premium na anu hit, tapi bari konsumén na ngantosan on mobil maranéhanana, teu saurang ogé kalibet aranjeunna dina produk jeung jasa anyar maranéhna kudu nawiskeun. Anjeunna nyiptakeun platform dimana anjeunna tiasa ngarékam pesen pribadi, dumasar lokasi sareng musik ka para nasabahna.

Sarta eta digawé.

Nalika anjeunna ngamimitian ngamajukeun pananggalan mesin cuci kaca ku radio di toko, anjeunna ngical langkung seueur panyapu dina sasasih tibatan anu dijual dina lima taun ka pengker. Brent terang yén anjeunna henteu ngan ukur gaduh solusi pikeun palanggan na, anjeunna ngagaduhan platform anu diperyogikeun ku industri. Janten, anjeunna ngantunkeun bisnis cuci mobil sareng ngaluncurkeun Vibenomics.

Vibenomics mangrupikeun perusahaan pariwara sareng pangalaman Audio Out-of-Home™ dumasar lokasi anu nyayogikeun saluran audio pikeun pangecér, masihan merek kamampuan pikeun ngobrol langsung sareng pembeli di tempat penjualan. Kalayan téknologi dumasar-awan anu kuat, perpustakaan musik latar anu dilisensikeun, kamampuan integrasi data, tim layanan pinuh para ahli pangalaman audio, sareng jaringan bakat sora profésional dumasar-paménta, perusahaan nyayogikeun getaran anu ningkatkeun pendapatan pikeun langkung ti 150 pangiklan di leuwih ti 6,000 lokasi sakuliah 49 nagara bagian, ngahontal leuwih 210 juta jalma.

Toko ritel sering mayar solusi musik anu dilisensikeun, tapi Vibenmoics saleresna nawiskeun solusi musik sareng olahtalatah anu ngagaduhan hasil investasi.

Vibenomics masihan usaha aksés ka perpustakaan musik anu dilisensikeun pinuh sareng aplikasi anu gampang dianggo anu ngamungkinkeun aranjeunna ngalebetkeun sareng nampi pengumuman anu dirékam sacara profésional dina dinten anu sami anjeun menta. Usaha bahkan henteu kedah hariwang ngeunaan bandwidth atanapi masalah téknis - platformna dijalankeun dina tablet anu didamel ku Sprint. Ngan nyolok eta, tur anjeun nepi na ngajalankeun!

Vibenomics

Dikirimkeun ku plug-and-play anu fleksibel, proprietary, pamuter média anu diaktipkeun IoT, Vibenomics sacara dinamis nyiarkeun iklan audio anu ditargetkeun hyper, on-demand, sareng daptar puter curated dina sagala kombinasi lokasi di sakuliah tapak suku nasional anu gancang ngembang, muka konci saluran pamasaran shopper anyar anu kuat. pikeun ngahontal konsumén salila footsteps final kritis sapanjang jalur meuli. Ngaliwatan program mitra munggaran-of-na-jenis, retailers bisa nampa nyangkokkeun sabagian panghasilan pikeun sakabéh advertisements dijual ku Vibenomics nu maén dina lokasi maranéhanana, mere aranjeunna kamampuhan pikeun monetize gelombang hawa swasta maranéhanana sarta transformasi expense warisan kana puseur kauntungan anyar. .

Kalayan Vibenomics, usaha tiasa ngajalankeun hasil bisnis:

  • Nyorong produk langkung gancang sareng ningkatkeun poténsi pendapatan pikeun unggal palanggan.
  • Didik konsumén ngeunaan produk anyar sareng nawaran nalika aranjeunna sayogi
  • Ngajalankeun konsumén pikeun halaman wéb anjeun pikeun kupon sareng promosi.

Henteu ngan ukur usaha tiasa nyebarkeun olahtalatah sorangan, tapi ogé tiasa muka jaringanna ka pangiklan pihak katilu! Pariksa maranéhna leyuran pikeun diajar langkung seueur ngeunaan aranjeunna tiasa ngabantosan industri anjeun.

Dangukeun Wawancara kami sareng Brent Nyuhungkeun Demo Vibenomics

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.